28 Temmuz 2016 Perşembe

Cesaretin Adresi Mini Etek



Bu sezonun etek modelleri, yenilikçi ayrıntılar ile birleşerek dikkatleri üzerlerine çekiyor. Yeni sezonda kareli, düz, asimetrik kesim, şifon, çiçekli desenli modeller kadınları seçim konusunda oldukça zorlayacak. Sıradan modellerin yeni moda kesimler ile sentezlendiği etek çeşitlerini tercih edebilir, günlük şıklığınızı bu modellerle yakalayabilirsiniz. Son yıllarda moda olan kalem etek modelleri; günlük, iş ve özel günlerinizde işlevsel kullanımı ile kadınların en çok tercih edebildiği modellerin başında yer alır. Örneğin; klasik giyinmek isterseniz, kalem etek kusursuz şıklığınızı kanıtlar niteliktedir. 

Yüksek bel etekler, günlük hayatın yorucu temposunda hem rahatlık hem de şıklığınız ile ilk görüşte dikkat çekmenizi sağlar. Örneğin; kruvaze yüksek bel modelleri ister stiletto ister şık bir babet ile kombinleyerek kullanabilirsiniz. Hepsiburada etek modelleri internetiniz olan her yerde, bir tık ötenizde.  Hepsiburada.com alışveriş sitesinde sezonun etek modellerine dair her bedene, renge uygun stilinizi oluşturup kolaylıkla yansıtabilirsiniz. Eteğinizle kombin yapabileceğiniz parçaları, tarzınıza uygun modelleri bulup şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

Bu sezon kalem etek modellerinin dışında, asimetrik kesimli ve pötikare desenli parçalara da ilgi büyük. Özellikle iş hayatınızda kullanabileceğiniz pötikare desenli etek modellerini gömlek, bluz ve ceketlerle birleştirip, yoğun iş temponuzda sizi yormayacak kullanımlar yaratabilirsiniz. Mini etek sadece bir kıyafet değil cesaret ve özgürlük göstergesidir aynı zamanda. Dekolteyi bacaklara taşıyan mini etek, günümüzde rahatlıkla her alanda kullanılabiliyor. Yalnız yaz ve bahar aylarında değil kışın şık çoraplar ile de tarzınızı yansıtabileceğiniz Hepsiburada mini etek modelleri, özel günlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizin için özel olan gecelerinizde, farklı ve yeni mini etek modeller şıklığınız ile göz doldurmanıza yardımcı olur.

Mini etek modelleri; kumaş, kesim ve dikim özelliklerine göre çeşitlilik gösterir. Dar mini etekler, kloş kesimler, pilili modeller olarak ürün yelpazesi genişletilebilirken, çeşitleri bazı stiller ile de bağdaştırılabilir. Örneğin; pilili mini etek kolej stili içinde yansıtılırken, zımbalar ile kullanışlı hale getirilebilir. Hepsiburada.com ile bir tık ötenizde olan bu parçaların fiyatları da cebinizi yakmayacak cinsten, hem kolay hem güvenilir.

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder