1 Nisan 2016 Cuma

Maybelline Up In Smoke Makyaj Paleti





Merhaba,

bugün anlatmak istediğim ürün resimde de görmüş olduğunuz Maybelline paletidir. Hadi incelemeye başlayalım:)


Bu palet en üstte resimde de belli olduğu gibi bir süredir bende ama nedense hiç yazmamışım palet hakkında ki fikrimi:) Açıkcası çok kullandığım bir palet değil deneni ise bana göre günlük makyaj da pek kullanılcak tarz olmadığındandır. Gelin detaylarına birlikte bakalım:)


kapak açıldığında karşınıza bu palet çıkıyor. Kapağın arka tarafı komple ayna fakat benim aynam bana geldiğinden beri lekeli ve ne yaptıysam lekesini çıkaramadım:) aynanın hemen bitiminde siyah göz kalemi ve bir ruj bulunuyor. Sol kısımda 2 mat 2 simli far bulunuyor sağ kısımda ise pembe bir allık.


üst kısmı ortadan ayırdığınızda bol simli bir pudra çıkıyor ama o kadar açık renk ki aydınlatıcı olarak kullanılabilinir bence:)


ilk öncelik ile üst kısımda 2 mat far bulunmakta siyah ve gri olarak pigmentasyonları aşırı olmamak üzere normal far bazı ile daha iyi belirgin oluyor.


alt kısımdaki 2 far simli özellikle sağda ki siyah renk olan öyle böyle değil günlük kullanılmaz yani:) sol taraftaki açık renk ise daha çok göz kapatlarınızın rengini eşitmelek için veda daha açık bir renkte görünmesini istediğinizde uygulayabilirsiniz simli fakat çok aşırı derecede değil. Pigmentasyonları yine far bazı ile daha belirgin oluyor.


Allık ta simli bir yapıda ama az uygulandığında günlük olarak kullanılabilinir. Pigmentasyona gelince hafif bir renk vermekte çok uygulanırsa simler oldukça beli oluyor ve gün içerisinde tazelenmesi mutlaka gerekiyor. Allık fırçası gayet yumuşak olmasına rağmen bence allık için hiç uygun değil.


Pudra niyetine aydınlatıcıya gelirsek oldukça ve oldukça çok simli yani günlük makyajlarda aydınlatıcı bile olarak kullanmak zor özel günler için daha çok uygun bence. Uygulama süngerine gelirsek bence olmasa da olurmuş.





















Bu palette en çok sevdiğim bu kalem oldu sanırım kalın uçlu ama çok güzel renk veren bir kalem tabi kalıcılık şuana kadar kullandığım birçok kalem ile aynı...





















ve son ürün ise bu minik ruj nude renginde aplikatörlü bu ürünü daha hiç kullanmadım o nedenle detaylı bilgisini veremicem ama kontrol ettiğimde yapısı feda değil gibi kullanan var ise yazarsa sevinirim:)


Yani kısacası benim düşüncem günlük kullanmak için bu paleti istiyorsanız boşa para harcamış olursunuz ama özel günler içinde bence oldukça güzel bir palet.


Sevgiler...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder