23 Eylül 2015 Çarşamba

ÜNLÜ MARKA THE BALM’IN YENİ ÜRÜNLERİ TÜRKİYE’DE





Farklı ürün içeriklerinin yanı sıra neşeli ve esprili tasarımları ile dikkat çeken The Balm’ın Türkiye’deki ürün gamı genişliyor. The Balm’ın yeni ürünleri Meet Matt(E) Hughes kalıcı ruj, Mr. Write Now Eyeliner göz kalemi ve Voyage Makyaj Paleti Gratis’lerde satışa sunuldu.

Amerika’nın en ünlü ve sıradışı markaları arasında yer alan ve Türkiye’ye geldiği ilk günden itibaren kendisine özel bir müşteri kitlesi yaratan The Balm’ın yeni ürünleri Gratis mağazalarındaki yerlerini aldı.





 The Balm Meet Matt(E) Hughes

 The Balm’ın yeni ürünleri arasında yer alan The Balm Meet Matt(E) Hughes kalıcı ruj, kısa sürede kuruyup 8 saate varan kalıcılığı garanti ediyor. Kadifemsi bir etki sağlayan The Balm Meet Matt(E) Hughes vanilya aroması ve nane ferahlığı ile çekici dudaklar için vazgeçilmez ürünler arasındaki yerini almaya hazırlanıyor. Renk yoğunluğu ile dikkat çeken The Balm Meet Matt(E) Hughes 8 farklı renk seçeneğine ve 34,90 TL satış fiyatına sahip.



The Balm Mr. Write Now Eyeliner

The Balm Mr. Write Now Eyeliner göz kalemi ise kolay sürülebilirliği, bulaşmayan kremsi yapısı ve kalıcılığı ile dikkat çekiyor. The Balm Mr. Write Now Eyeliner’ın asansörlü yapısı ise ürünün pratik kullanımını kolaylaştırıyor. 7 farklı renk seçeneğine sahip olan The Balm Mr. Write Now Eyeliner 34,90 TL’den satışa sunuldu.




The Balm Voyage Makyaj Paleti

The Balm Voyage Makyaj Paleti 9 adet far, 2 adet toz allık, 1 adet bronzlaştırıcı, 1 adet luminizer, 2 adet ruj ve allık olarak kullanılabilen renklendirici içeriyor. The Balm Voyage Makyaj Paleti içerisinde yer alan farlar hem kuru hem de ıslak kullanıma uygunluğu ile günlük ve gece makyajlarında kullanılabiliyor.  Özellikle seyahate çıkarken tüm makyaj ihtiyacını karşılayabilecek olan The Balm Voyage Makyaj Paleti 79,90 TL’lik satış fiyatına sahip.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder