28 Mart 2014 Cuma

OMBRE COUTURE İLE GÖZ KIRPMAK KADAR KOLAY, “16 SAAT SÜREN KALICILIK”



Givenchy, fashion show’larda kullanılan couture makyaj deneyimini, Ombre Couture krem far koleksiyonu ile Givenchy kadınına sunuyor.  16 saat boyunca kalıcı, waterproof, topaklanma yapmayan, kendi renklerinizi yaratabileceğiniz Ombre Couture, göz makyajında yepyeni bir jenerasyon başlatıyor.




BENZERSİZ SUYA DAYANIKLI KREM FAR DENEYİMİ…

Givenchy baş makyaj artisti Nicoles Degennes’ın hayal ettiği büyüleyici 9 renk krem far sofistike bir görünüm sağlıyor. 16 saat boyunca sağladığı kalıcılıkla gecenin geç saatlerinde bile kusursuz göz makyajı ve etkileyici bakışlarınızı koruma fırsatı veriyor. Rahat, ipeksi, kremsi ve hafif bir his sunuyor. Gözyaşı, su, çevresel faktörlere karşı dayanıklı aynı zamanda yağlı olmadığı için ince çizgiler oluşturmuyor.

TEK ADIMDA EŞSİZ, KARAKTERİSTİK VE COUTURE GÖRÜNÜM…

8 renk ve 1 top coat’tan oluşan bu palet benzersiz formülasyonu sayesinde renkleri birbirleriyle karıştırarak kendi renginizi yaratmanızı ve tercihinize göre, dumansı, yoğun veya sofistike bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

Diğer renklerle özdeş dokuya sahip olan top coat, sedefli partiküller sayesinde ışıltılı bir bitiriş sağlarken diğer renklerle kombine edildiğinde onları da ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor.

Modern ve şık tasarımıyla gün boyunda yanınızda taşıyabiliyor ve kolayca uygulayabiliyorsunuz.

Givenchy Ombre Couture Fiyatı: 69TL

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder