5 Mart 2014 Çarşamba

OLFACTİVE STUDİO, DÜNYADA İLK DEFA ÇAĞDAŞ SANAT FOTOĞRAFÇILIĞI İLE PARFÜM TASARIMINI BULUŞTURUYOR






Olfactive Studio, dünyada ilk defa çağdaş sanat fotoğrafçılığı ile parfüm tasarımını buluşturuyor; göz ve burun arasında bir bağ kuruyor. Parfüm tasarımcılarının, fotoğrafçıların eserlerinden ilham almalarıyla oluşturulan koleksiyon, beş benzersiz parfümden oluşuyor.




Olfactive Studio’nun şehvetli ve gizemli kokusu Chambre Noire…


Chambre Noire, odunsu kokusu ve canlı üst notaların ışığıyla kendini gölgelerden ortaya çıkarıyor. Üst notalarında Schinus; orta notalarda yasemin, papirüs, menekşe, tütsü, erik; alt notalarda ise sandal ağacı, paçuli, misk, vanilya, deri bulunuyor. %12’lik yüksek yoğunluklu parfüm oranı ile kalıcı bir koku sunuyor.

“Parfümlerin cinsiyetleri yoktur ama ruhları vardır”

Olfactive Studio hem kadın hem erkeğe hitap ediyor. Hikayesini, tasarımın tapınağı olarak tanımladığı karanlık odanın gizeminden alıyor. Bir otel odasında samimi ve sıcak notalarını yavaş yavaş yayarak karakterini ortaya çıkarıyor.




2011 Eylül ayında Paris’te lanse edilen Olfactive Studio, bugün Avrupa ve Orta Doğu’nun yanında, Brezilya, Güney Afrika, Avustralya gibi 25’ten fazla ülkede en çok satan butik parfüm markalarından biridir.

FIFI (The Fragrance Foundation France) tarafından 2013 yılında “Best Niche Concept Award”a layık görülmüştür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder