11 Kasım 2013 Pazartesi

PENTİ İLE RENKLİ HİSSEDİYORUM





Penti’nin  opak çorap koleksiyonu geniş renk skalası ile kadınların hayatını renklendiriyor


Çok renkli bir koleksiyonla sezona damgasını vuran Penti, kadınların dünyasını  renklendirmek için opak çoraplarda renk skalasını daha da genişletti.
Bu yılın gözde renkleri şarap, karadut, kobalt mavi, zümrüt, magenta, parliament, nane, antik mavi, kiremit, vanilya ve taş renklerini de koleksiyonuna ekleyen Penti; opak çoraplarda tam 38 renk alternatifi sunuyor.
İster parlak, ister mat, ister teni az gösteren isterseniz de hiç göstermeyen Micro 40, Micro 50, Micro 70, Micro 80, Micro 100, Micro 200 gibi çeşitli kalınlıklardan oluşan opak çoraplarla şık ve renkli bir görünüme sahip olabilirsiniz.  
Her kıyafetin kurtarıcısı renkli düz opak çoraplar abiye kıyafetlerle bile çok rahatça kullanılabiliyor. Düz renk bir elbiseyi renkli opak çoraplarla renklendirebilir ya da desenli ve renkli elbisenizin içindeki bir renkle kombine ederek farklı bir stil yaratabilirsiniz.
Penti’nin renkli  dünyasında, küçük dokunuşlarla tarzınızı yenileyebilir, duygularınızı yansıtabilir, yaşamınıza renk katabilirsiniz. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder