1 Kasım 2013 Cuma

Diadermine Lift+ Perfect Skin

Diadermine Lift+ Perfect Skin: Mükemmel cilt için kusursuz yaşlanma karşıtı bakım


Mükemmel cilt elastikiyetini ve sıkılığını korurken, aynı zamanda homojen dokuya ve güçlü bir yapıya sahiptir. İlerleyen yaş ile birlikte cilt elastikiyetini ve sıkılığını kaybetmeye başlar. Cilt nemini kaybeder, kırışıklıklar oluşmaya ve ciltte yerleşmeye başlar. Cildin genç görünümünü kaybetmeye başlamasıyla, cildin doğal rengindeki farklılıklar ve tonunda eşitsizlikler meydana gelir. Diadermine Laboratuvarları kusursuz cilt için ideal yaşlanma karşıtı bakım Lift+ Perfect Skin’i geliştirdi. Multi-Peptit Kompleks ve Kolajen Yapılandırıcılar içeren etkili formülleri sayesinde cilt tonunu ve yapısını gözle görülür oranda düzeltir, yoğun nem ve canlılık sağlar. Kırışıklıklıkları gözle görülür oranda azaltmaya yardımcı olurken, ultra sıkılaştırıcı etki sağlar.

Yaşımız ilerledikçe, cilt elastikiyetini, homojen ton yapısını ve pürüzsüzlüğünü kaybeder, kırışıklıklar daha belirgin hale gelmeye başlar. Cilt tonu matlaşırken, renk eşitsizlikleri düzensiz ve pürüzlü bir gürünüme neden olur. Diadermine, yenilikçi serisiyle cilde ihtiyacı olan kusursuz bakımı sunuyor: Yeni Diadermine Lift+ Perfect Skin sıkılaştırıcı etki ve pürüzsüz cilt görünümünü tek adımda sunuyor. Kusursuz cilt için pürüzsüzleştirici formül tek adımda en belirgin cilt problemleriyle savaşabilmek için çok etkili yaşlanma karşıtı aktiflerin kombinasyonu olan multi-peptit kompleks ile zenginleştirilmiştir. Kolajen yapılandırıcılar ise kolajen üretimini harekete geçirerek kolajen yoğunluğunu arttırmaya yardımcı olur. Bambu özü, doğal bir şekilde cildin ölü tabakasından arınmasını sağlar ve cildin yapısını düzenler. Sonuç: sıkılaştırıcı etki, gözle görünür oranda yenilenmiş cilt yapısı, aydınlık ve daha genç görünümlü bir cilt.


Diadermine Lift+ Perfect Skin Kusursuzlaştırıcı Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi 

Diadermine Lift+ Perfect Skin Gündüz Kremi içerdiği multi-peptit kompleks sayesinde cilt tonunu homojenleştirerek ve yapısını pürüzsüzleştirerek kusursuz bir görünüm sağlamaya yardımcı olur, cilde yoğun nem ve canlılık sağlar. Aynı zamanda kolajen yapılandırıcılar kolajen üretimini harekete geçirerek kolajen yoğunluğunun artmasına yardımcı olur ve böylece ciltteki kırışıklıklarda gözle görülür oranda azalma gözlenirken, ultra sıkılaştırıcı etki sağlanır. Her sabah cildinizi temizledikten sonra nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Makyaj öncesi cildinize ideal bakımı yapar ve uygun bir zemin hazırlar.   
Tavsiye Raf Fiyatı: 53,5TL



Diadermine Lift+ Perfect Skin Kusursuzlaştırıcı Yaşlanma Karşıtı 2si1 Arada Gece Kremi+Serum


Gece boyunca etkili yenileme: Kullanışlı pompa şişesiyle birlikte gece kreminde bulunan güçlü yenileme etkisini ve serumun pürüzsüzleştirici etkisini bir araya getirir. İçerdiği multi-peptit kompleks sayesinde cilt tonunu homojenleştirerek ve yapısını pürüzsüzleştirerek kusursuz bir görünüm sağlamaya yardımcı olur, cilde yoğun nem ve canlılık sağlar. Aynı zamanda kolajen yapılandırıcılar kolajen üretimini harekete geçirerek kolajen yoğunluğunun artmasına yardımcı olur ve böylece ciltteki kırışıklıklarda gözle görülür oranda azalma gözlenirken, ultra sıkılaştırıcı etki sağlanır.Sabahları cilt daha taze bir görünüme kavuşur ve gözle görülür derecede pürüzsüz ve aydınlık hale gelir. Her akşam cildinizi temizledikten sonra  nazikçe masaj yaparak uygulayınız.  
Tavsiye Raf Fiyatı: 53,5TL



Diadermine Bakım Ürünleri, ilk kozmetik markası olarak, Avrupa Alerji Araştırma Merkezi (ECARF) tarafından ECARF kalite mührü ile ödüllendirilmiştir. Bu kalite mührü, hassas ve alerjiye yatkın cilde sahip kişilerin Diadermine ürünlerine yüksek tolerans gösterdiğini kanıtlamıştır. “Alerjiye rağmen hayat kalitesi” sloganının hakkını veren bu kalite mührü, alerjili kişilerin uygun ürün ve hizmetleri bulmaları için ideal bir yol göstericidir.


Henkel Hakkında:

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 47.000 çalışanı bulunan Henkel, 2011 mali yılında 15 milyar 605 milyon Euro’luk satış ve 2 milyar 29 milyon Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.

Hande Ardane
Tel: +90 216 579 40 00 - 4276
Faks: +90 216 579 40 92       

Türk Henkel A.Ş.

Bilgi için:
Bilgi İçin: Zarakol İletişim Hizmetleri –Arife Gamlı Doğanoğlu – Engin Özköslü – 0212 217 29 99




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder