24 Ağustos 2018 Cuma

“Hangi Tablet Modelini Seçmeliyim?”



Akıllı telefon ya da tablet satın almak istediğinizde tercihinizi titiz bir şekilde yapmanız lazım. Çünkü satın aldığınız ürün modelinin beklentilerinize uygun olması için en azından sizin kriterlerinize uygun olması gerekiyor. Bu nedenle önce tabletinizi hangi amaçlarla kullanacağınızı belirlemenizde fayda var. Sonrasında son derece geniş bir model seçeneği yelpazesi sunan Samsung tabletler arasında size en uygun modeli seçmeniz daha kolay olacaktır.

Tabletler pek çok kişi için farklı amaçlarla kullanılabiliyor. Kimileri sadece seyahatlerinde film izlemek ya da müzik dinlemek için tablet kullanırken kimileri için bu cihazlar gündemi takip etmek için tercih ediliyor. Sadece oyun oynamak için ya da sosyal medyayı kullanmak için bu cihazları tercih edenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Dolayısıyla sizin tabletinizi ne amaçla kullanacağınız, bu amaca uygun bir seçim yapmanız açısından önemli! 




Tablet Boyutlarına Dikkat Edin!

Seçtiğiniz tabletin boyutlarına da dikkat etmeniz gerekiyor. Genel olarak bu ürünleri küçük, orta ve büyük ekranlı olarak 3 kategoride değerlendirmek mümkün olabiliyor. 7 ila 8 inç ekrana sahip olanlar küçük kategorisinde olan tabletlerdir. Bu ürünlerin fiyatları da daha düşük olur. Aynı zamanda daha az güç kullandıklarını ve şarjlarının daha uzun süre gittiğini de söyleyebiliriz. 




8 ila 10 inç ekran büyüklüğüne sahip olan tabletler orta büyüklükte olan ürünlerdir. Özellikle video ve film izlemek isteyenler ve seyahatlerinde kullanım için tablet isteyenlere en uygun olanlar bu boyutlarda olan tabletlerdir. Aynı zamanda oyun oynamak için bu cihazlara ihtiyaç duyanlar için de ideal bir seçenek olduğunu belirtebiliriz. 10 inçten daha büyük ebatta olan tabletler de büyük kategorisinde yer alıyor. Aslında piyasada bu ebatta tabletler pek yok çünkü kullanım sıkıntısı nedeniyle çok yoğun bir talep görmüyor.

Tüm bu tablet modellerini incelemek için MediaMarkt internet sitesine tıklayabilirsiniz. Online olarak ürünlerin teknik özelliklerine dair bilgi alabilir ve ekonomik rakamlarla alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Çünkü MediaMarkt web adresinde Samsung marka çok sayıda tablet modeli yer alıyor. Ayrıca diğer markaların ürün modellerine de bu firmanın sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu sayede sadece model kıyaslaması değil, marka kıyaslaması yapmanız da mümkün olabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder