7 Mayıs 2016 Cumartesi

Garnier BB Krem




Genç kızlar dâhil pek çok bayanın şikâyetçi olduğu yüz lekeleri, göz altı morlukları ve pürüzsüz bir ten elde etme hayalini gerçekleştirmek için kullanılan BB kremler; günümüzde markasal çeşitliliği artmış ve tercih edilme oranı yüksek olan ürünler arasına girmiştir. Birçok farklı içerikten oluştuğu öne sürülerek piyasaya çıkarılmış BB kremlerin arasından kullanıcısının en çok memnun kaldığı tek marka Garnier olmuştur. Hem güzel kokusu hem cilt tonu eşitleme performansı hem de kapatıcılık etkisi ile de oldukça hafif yapılı bir üründür.

Garnier’ın; Light, Medium ve Dark olarak üçe ayırdığı cilt tonlarından herkes kolayca, kendine uygun Bb kremi seçebilmektedir. Ayrıca sadece göz altı morluklarını kapatmak için özel olarak üretilen Garnier Roll-On BB krem de mevcuttur. Göz altı için kullanımı uygun olan Roll-On tarzdaki ürünlerin diğer bir işlevi; yüz makyajında yapılan “kontürleme” olarak adlandırılan aydınlatma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Neredeyse her cilt tipine ayrı içerikler kullanarak özelleştirilen ve bu anlamda birbirinden ayrılan Garnier BB krem; “göz bölgeleri, karma ve yağlı ciltler, normal ciltler, problemli ciltler” başlığı ile üreterek herkese hitap etmesi sağlanmıştır.  BB kremlerin günlük kullanım amaçlarından en büyüğü; zamandan tasarruf ve kolay uygulanabilir olmasıdır. Bu anlamda çok fazla uğraştırmadan, yüze sürüldüğünde yokmuş hissi yaratan ürünler cilt sağlığını bozmamakta ve cilt problemlerine kesinlikle sebebiyet vermemektedir.

Garnier BB Kremin referans niteliğinde belirttiği ve kullanan herkesçe ortak fikirler haline gelmiş 5 özelliği; cildi nemlendirir, doğal bir parlaklık kazandırır, kusurları kapatır, UVA ışınlarına karşı cildi korur ve cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır şeklindedir. Her cilt tipine uygun farklı BB kremlerin bulunması genel özelliklerinin de kendi içinde özelleşmesini ve farklı işlevler kazanmasına yardımcı olmaktadır.

Cilt problemi yaşayan pek çok insanın kapatıcı içerikli ürünleri kullanamamasına yönelik olarak da çözüm üreten Garnier,  problemli ciltler için hazırladığı BB kremin formülüne; cilt problemleriyle savaşarak cilde mat bir görünüm kazandırma, cilt tonunu eşitleme, nemlendirme ve ciltteki gözeneklerin açılmasını sağlama gibi işlevler de kazandırmıştır. En az kadınlar kadar erkekler tarafından da kullanımı tercih edilen “Göz Altı Kapatıcı Roll-On” ürünü; şeffaf yapısını kanıtlayarak, büyük bir kullanıcı kitlesi kazanmıştır.

Özel içerikleri sayesinde kullanıcılarını memnun etmeye devam eden Garnier BB krem, farklı içerikleriyle her cilt tonuna ve her cilt tipine uygun olarak üretilmesi ile kullanıcı yelpazesini her zaman geniş tutmaktadır. Garnier ürünlerini www.turuncukasa.com sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz. 

*Basın Bültenidir*

1 yorum:

  1. BB kremler kurtarıcı oluyor günlük kullanımda ama garnier denemedim. Öneri için teşekkürler.

    YanıtlaSil