19 Mart 2016 Cumartesi

Yatak Odası Dekorasyonunda Gardıropların Önemi



Yatak Odası Dekorasyonunda Gardıropların Önemi


Her ne kadar mutfak ve salon, bir evin en çok kullanılan bölümleri gibi görünse de aslında yatak odası, evin siz farkında olmadan en çok vakit geçirdiğiniz bölümüdür. Yemek yaptığınız ve yediğiniz anda mutfakta işiniz biter, salon veya oturma odasında ise televizyon karşısında veya misafirlerinizle geçireceğiniz süre maksimum 3-4 saattir. Oysa yatak odası, kaliteli bir uyku süreci ile sizi hem ertesi güne hazırlar hem de zinde olmanızı sağlar. Dolayısıyla yatak odanızın dekorasyonu, aslında çok önemlidir.

Bir yatak odasının en önemli eşyası ise sağlıklı bir yataktan sonra gelen gardıroplardır. Gardıropların estetikliği ve dekorasyona uyumu kadar kolay ulaşılabilir, pratik kullanımlı ve ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacak büyüklükte olması gerekir. Aslında yatak odanızdaki düzeni sağlayan eşyanın gardırop olduğu, satın alırken unutulmamalıdır.

Yatak odanız küçük de olsa, eğer uygun bir gardırop modeli seçtiyseniz hem odanız küçülmeyecek hem de bütün kıyafetleriniz uygun şekilde yerleşmiş olacaktır. Bunun için gardırobunuzun iç aksesuarlarının kullanım amacınıza uygun olarak seçilmiş olması ve dolap kapaklarınızın sürgülü olması gerekir. Ancak açılır kapanır kapaklı dolap kapaklarının çok daha uzun süre tamire ihtiyaç duymadan kullanılabildiği unutulmamalıdır. Bazı gardıroplarda iç aksesuarlar modülerdir. Yani ihtiyacınıza göre sonradan ekleme veya çıkartma da yapılabilir.

Ayrıca eğer yatak odanızda bir boy aynası yoksa gardrobunuzun kapağının dışında veya iç kısmında boy aynasının bulunması, sizin hayatınızı kolaylaştıracaktır. Bu aynanın ve camlı tercih ettiğiniz dolap kapaklarının, sizin veya çocuklarınızın güvenliği açısından kırılmaz ve dayanıklı camdan yapılmış olmaları önemlidir.

Gördüğünü gibi gardırop seçerken aslında pek çok kriteri göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bunun için de mağazaları gezerek vakit ayırmak ve seçim yapmaya çalışmak yerine gardrop çeşitlerine dilerseniz Evmanya.com adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Evmanya, 2012 yılından beri Doğan Online bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük online ev dekorasyon portalıdır. Bünyesinde bir evin dekorasyonu için gereken tüm aksesuar, beyaz eşya ve mobilyaları bulundurur.

Evmanya’da satışa sunulan gardıroplar, tek, çift veya çok kapılı, sürgülü ve bebek veya çocuk gardıropları çeşitleri ile ve tanınmış pek çok markanın ürünü bir arada fiyat ve kalite karşılaştırması yapabileceğiniz şekilde satışa sunulmuştur. Ürünlerin fotoğrafları, özellikleri ve ölçüleri çok detaylı olarak yer aldığından, gardırobunuzu teslim aldığınızda bir sürprizle karşılaşmazsınız. Ancak yine de beklentileriniz karşılanmadıysa hasarsız ve kullanılmamış ürünlerinizi 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Son olarak satın aldığınız gardırobun demonte olarak geleceğini, dilerseniz montaj hizmeti alabileceğinizi de belirtelim. 

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder