18 Ocak 2016 Pazartesi

H&M Make Me Blush Allık






Bugün konuğum H&M Make Me Blush Allık. H&M kozmetik ürünlerini bu allıktan önce hiç denememiştim bu allık bana sevgili irem herkesin tanıdığı audreyblog hediye etmişti ilk deneyimim böyle başladı:) bugünde sizlere bu ürünümüz hakkındaki düşüncemi iletmek istiyorum. Bu arada H&M de Edirne de bulunmayan mağazalar arasında maalesef:)



Öncelikle ürünün ambalajından bahsetmek istiyorum. Ambalaj dik dörtken şeklinde ve içinden ürünün fırça ile alınması bu nedenden dolayı kolay. Bazı markalarında var dik dörtken şeklinde fakat yanları biraz daha yukarıda olduğu için bana göre kullanımı biraz daha zor. Ve çantaya attığınızda kapağı hiçbirşekilde siz açmadan açılmıyor tabi siz iyi kapatamadıysanız o ayrı bir konu:) ben ambalajını çok sevdim.




Bendeki rengi Sugar Coral tatlı bir mercan rengi birçok makyaja gidebilecek bir renk ve yapsını oldukça sevdim. Fırçaya kolaylıkla alarak uygulayabilirsiniz dağılımı kolay oluyor. 1 kere uygulandığında hafif oluyor rengi 2. katı geçerseniz biraz daha doğal oluyor ama daha koyu olsun isterseniz istediğiniz renge ulaşana kadar uygulayabilirsiniz:) günlük makyajımda çok severek uyguladığım bir allık oldu kendisi. Kalıcılığı günde 1 kere tazelemem gerekse de istediğim renk tonuna ulaşmak için bence gayet başarılı. 

Sevgiler...

1 yorum:

  1. canım benim güle güle kullan beğendiğine çok sevindim :-))

    YanıtlaSil