10 Ocak 2016 Pazar

#16bloggarla2016 Etkinliği Sponsorları Bölüm 2






Merhaba,

ilk etkinlik sponsorları yazımda genelde kozmetik, aksesuar vs sponsorlarımızdan bahsetmiştim. Bu bölümde ise geneli gıda ve temizlük ürünleri üzerine olan sponsorlarımızdan bahsetmek istiyorum. Haydi başlayalımmı:)



Ezoorganik bizlere Chia Tohumu göndermiş tabi ben ilk defa gördüğüm için baştan ne olduğunu pek anlayamadım sonradan öğrendim ki çok ama çok faydalı bir ürünmüş:) çok teşekkürler.



Miko Kahve bizlere taze filtre kahvelerinden göndermişler çok teşekkürler.



Lindt çikolataları her zaman lezzetine bayıldığım bir marka çok teşekkürler.



Vissmate Türkiye pazarına çok hızlı giriş sağlayan bir marka birçok yerde ismini mutlaka okumuşsunuzdur. Daha öncede kendileri bana gönderim sağlamışlardı. 2 gün önce kullanmaya başladım en çok sevdiğim noktası ağır çamaşır suyu kokusu olmaması bu üründe çok teşekkürler.



Balıkcıoğlu Galetaları birini yolda gelirken dayanamayarak yediğim için anca bunları resimleyebildim:) çok teşekkürler.



Bebeto markası yine bu etkinlikte ismini ilk defa duyduğum bir marka ama sorun bir birtanesinden tadabildim mi tabiki hayır:) neden derseniz benim canavarlar ben işten gelmeden hepsini afiyetle yemişler:) çok teşekkürler.



Etkinlikte bizlere içmemiz için verilen Buğday Çim Suyu çok sağlıklı olduğu bilgilendirmesini yaptı Neslihancım ve Nazlıcım ama açıkcası ben içmeye cesaret edemedim:) çok teşekkürler.



Radoha Kefir ise bizlere bu harika sunum ile hem içmemiz için kefir göndermiş hemde ilk defa gördüğüm kefir sabununu. Tadı ilk başta bir acayip gelsede alışabilirim sanırım:) çok teşekkürler.



Zetay Zeytin Yağı ise dünya çapında bir yarışma da ilk 20 girmiş bir marka imiş ve bizlere deneyebilmemiz için bu zeytin yağından göndermişler çok teşekkürler.



Taze Kuru ve Bodrum Kurumeyve bizlere kuru meyvelerinden göndermişler özellikle Taze Kuru markasına ait kuru meyvelerin tadına ba yıl dıkkk o derece. Hani ağnızıza atarsınız ama bazıları çok kuru olur kıtır kıtır bu öyle değil kuru ama yinede bir yumuşaklığı var ve tatları gerçekten mükemmel özellikle kuru çilek ve ananasa bayıldıkkk o derece:) çok teşekkürler.



Arifoğlu bizlere harika bir paket göndermiş tam kışlık çok sevindikk çok teşekkürler.



Mrandmrspopcorn  ürünlerin tadı gerçekten anlatılmaz yaşanır mutlaka denemelisiniz biz ailece çok ama çok sevdik çok teşekkürler.



Tuğba Kuruyemiş i zaten duymayanınız kalmamıştır. Ben özellikle ki her lokumu yiyemeyen biri olarak tüm lokumlarını afiyetle yedim gerçekten çok lezizdi çok teşekkürler.



Leb Leblebi bu ürün bir harika hem sunumu hem tadı olarak bayıldık hatta işerine götürdüm denemeleri için herkesin ağzı açık kaldı ve direkt nerden aldığımı sordular kısacası ba yıl dıkkk:) çok teşekkürler.



Ayone Çiftlik bizlere organik ürünlerinden göndermişler ki kullanmak için bunları da sabırsızlanıyorum. Biliyorsunuz artık devir organik ürün devri:) çok teşekkürler.


Geldik bir etkinlik sponsorları yazımızın daha sonunaaaa. Ürünleri kullandıkca buradan ve tabiki instagram hesabımdan detaylarını paylaşacağım. Bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum özellikle Neslihan ve Nazlı ya emeğinize sağlık kızlar seviliyorsunuz.


Sevgiler...

1 yorum: