9 Aralık 2015 Çarşamba

Flormar Passionate Dots Invisible Powder






ara ara çok severek kullandığım flormar ın Invisible powder inden bahsetmek istiyorum bugün sizlere:) Öncelikle ambalajına bayılıyorum... Bu ürünü de Edirne de bulamamıştım İstanbul Forum da ki Flormar mağazasına girdiğimde direkt gözüme çarptı zaten merak ediyordum hemen almıştım. 



Ürün transparan bir pudra. İçerisinde uygulama için bulunan puff uda mevcut. Görüntü çok şirin fakat puff u kullanışsız ben pudra fırçası ile kullanıyorum dağılımı için daha kolay geliyor bana. Kapağın altında pudranın fazla alınmaması için ufak delik açılacak ambalajıda bulunuyor istediğiniz gibi bu delikleri açarak kullanabilirsiniz. Direk ambalajı çıkarıp kullanmak riskli olabilir.



Ürünü yorumlamama gelirsek gerçekten yumuşak bir yapısı var ama her pudra üründeki gibi tozlama olayı çok fazla bu nedenle kullanırken çok dikkatli olmak gerekir. Ürünü cildinize fazla sürdüğünüzde beyazlıklı yerler oluşabilir. Makyaj sabitleyici olarak  ben çok başarılı buldum resimde belki çok net belli olmuyor ama üst kısım pudrasız alt kısım pudralı ve alt kısım mat üst kısma göre. Yani parlamaya karşı etkili. Cildim karma ve T bölgemde birçoğunuz gibi sorun yaşıyorum her defasında değil ama ara sıra bu ürünü kullandığımda tazelemem gerekti T bölgemi. Ürünü kullanacağım zaman kapağı kapalı bir halde biraz sallıyorum ambalajın deliklerinden yukarı kısma toz toplanması için ve sonra dikkatlice pudra firçasına alıyorum eğer fazla ürün geldiyse ambalaja fırçayı tutarak ve hafif sallayarak fazlalığını geri ambalaja bırakıyorum. Benim tenim açık renk açık tenlilerde güzel duracağına inanıyorum fakat koyu tenliler biraz sorun yaşayabilir gibime geliyor transparan densede beyaz olduğu için koyu tenlilerde biraz kötü durabilir almadan önce mutlaka nedemelerini tavsiye ederim. Ürün 18 gr. fakat oldukça uzun bir süre kullanabileceğiniz bir ürün. Ben hergün makyaj yapıyorum ve bana bile baya uzun süre gidecek diye tahmin ediyorum. Merak ettikleriniz olursa mutlaka cevaplarım veya fikrim değişirse mutlaka tekrar yazıyı yazacağım:)

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Evet transparan bile olsa muhakkak esmer tenlilerde sırıtıyor.
    Buradan bakıldığında bildiğin beyaz bu pudra yani benim kullandığımı bir düşünsene:)
    Paylaşım için teşekkürler
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım ondan esmer tenliler gerçekten denemeli nasıl duracağını yoksa sonuç kötü olur:)

      Sil