27 Kasım 2015 Cuma

UNI BABY İLK GÜNDEN İTİBAREN BEBEKLERİN YANINDA




Hassas bebek cildine özel Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil

Saf su ve doğal pamuktan oluşan Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, yenidoğan bebeklerin el, yüz ve tüm cildinde hassas bir temizlik sağlıyor. Alkol, paraben, boya, parfüm, SLS ( Sodium Lauryl Sulfate) ve SLES ( Sodium Laureth Sulafte ) içermeyen Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil ile annelerin içi rahat ediyor.


Bebekler, doğum sonrası onları dış etkenlerden koruyan bir tabaka ile doğarlar.  Bu tabaka çok ince ve geçirgendir. Uzmanlar, çok hassas olan yenidoğan cilt temizliği için su ve pamuk kullanılmasını tavsiye ediyor. Uni Baby’nin uzmanlar tarafından önerilen Yenidoğan Islak Pamuk Mendili, saf su ve doğal pamuktan oluşan içeriğiyle bebeklerin cildini güvenle temizliyor. 


Yenidoğan bebeklerin hassas cildi için özel olarak geliştirilen Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, saflaştırılmış su ve doğal pamuktan oluşan saf formülüyle bebeklerin el, yüz ve tüm vücut temizliği için kullanıma uygun. Alkol, paraben, boya, alerjen madde, parfüm, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) ve SLES (Sodium Laureth Sulfate) içermeyen Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, bebeklerin cildinde ilk günden itibaren güvenli kullanım sağlıyor.

Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil 3’lü Avantaj Paketi Satış Fiyatı; 17,50 TL


*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder