2 Temmuz 2015 Perşembe

Fethiye Kiralık Ev





Yoğun iş stresi, tek düze yaşam ve yıl boyu süren koşuşturma, hepimizi bunaltıp yormaya başlar. Günümüz şartlarında, tatil yapma ihtiyacı yıl boyu motivasyonumuz ve psikolojik durumumuz göz önünde bulundurulduğunda, daha da önemli bir hal almaktadır. Kendimize ve ailemize, tatil için ayıracağımız kısa bir süre bile, tüm aile bireyleri için pozitif bir etki yaratacaktır. Bu durum hem motivasyonunuzun yükselmesi için gerekli enerjiyi sağlayacak, hem de psikolojik açıdan rahatlamanızı sağlayabilecek, neredeyse tek yoldur.


Nasıl bir tatil istediğinize karar vermek yapılacak ilk iş olmalıdır. Örneğin yeşilliğin ve denizin iç içe olduğu, eşsiz kıyıları ve görülecek doğa güzellikleri ile sizi büyüleyecek bir yer nasıl olurdu. İsterseniz, huzur içinde evinizde dinlenebileceğiniz ve isterseniz de, rafting, mavi yolculuk ve yamaç paraşütü yapabileceğiniz bir yer. Bunların hepsini aynı anda yaşayabilmek, rüya gibi bir tatil için eşsiz olurdu? Evet, bu tatili tamda söylediğimiz şartlarda yapabileceğiniz ve her bütçe için oldukça ekonomik bir yol var.

Fethiye’de tutabileceğiniz kiralık villa sayesinde, anlattığımız tüm bu rüya tatili yaşamak çok kolay. Fethiye’nin büyüleyici güzelliği, denizi ve koylarında tatil keyfini yaşarken, kendi ev ortamınızın huzurunu yaşamak ve ailenizle bu mutluluğu paylaşmak, eminiz ki herkesi oldukça memnun edecektir.

Tabi büyük şehir kalabalığından bunalmış ve kendileri için sakin huzurlu ve güzel bir bölgede, yeni yerleşim yeri düşünen kişiler içinde Fethiye kiralık villa cennet gibi bir alternatif olacaktır. Özellikle tüm yıl ya da sezonluk kiralayabileceğiniz evler sayesinde, bu imkana sahip olmak çok hoş olmaz mı?

Biraz da Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerinden ve sosyal imkanlarından bahsetmemiz faydalı olacaktır. Bu sayede, hem sizi bekleyen cennet misali güzellikleri, hem de oldukça zengin tatil imkanları hakkında genel bir bilgi sahibi olmak iyi olacaktır.

Tarihi varlıkları ve doğa güzellikleri ile Fethiye, hem ülkemizin hem de dünyanın en beğenilen tatil bölgelerinden biridir. Bozulmadan korunmuş olan doğası, turkuaz mavisi denizi ve cennet gibi koyları ile eşsiz yerlerden biridir. Ayrıca Fethiye’de kalıpta antik şehirlerini görmeden olmaz.  Eğer tarihe meraklıysanız ve arkeolojiye ilginiz varsa Patara , Telmessos, Letoon ve Tlos antik şehirlerini görmenizi tavsiye ediyoruz. Hayalet şehir olarak da bilinen Karaköy’de, milattan önceki yıllarda yaşanmış ve şuan kimsenin yaşamadığı bir yerdir. Fakat medeniyetin tüm izlerini barındıran taş evleri, görülmeye değer yerlerdendir.

Ölü deniz, Saklı kent, 12 adalar, eşsiz güzellikteki plajlar ve koylar tabi birde Kelebekler vadisi, Fethiye’deyken, tatilinizin unutulmaz anılara dönüşeceği çok özel yerler arasındadır. Buraları, her türlü ulaşımın kolaylıkla sağlanabileceği, zamanını ve süresini ayarlayabilme imkanına sahip olabileceğiniz yerlerdir.

Fethiye’de zevkinize ve bütçenize uygun, istediğiniz büyüklükte ev kiralayabilme imkanınız vardır. Havuzlu sitelerde veya müstakil bahçeli evlerde, eğer küçük bir ev istiyorsanız tam size ve bütçenize uygun her tür konforun sağlandığı apartman dairelerini, rahatlıkla kiralayabilir ve tatilinizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Örneğin büyük, havuzlu lüks bir ev kiralamak istiyorsanız, bunu iki aile birleşerek yapabilmenizde mümkündür. Hem ekonomik, hem lüks bir tatil için yaratılacak bu fırsat, büyük aileler içinde çok uygundur. Mesela ailenizle bir haftalık tatil için herhangi bir otele ödeyeceğiniz bütçe ile çok daha uzun süreli tatil evleri tutabilir ve tatilinizi bütçeye bağlı kalmadan uzatabilirsiniz.

Başkalarının dayattığı programlardan çıkıp, kendi programınızı gönlünüzce yaparak geçireceğiniz tatiliniz, ya da yoğun kalabalıktan kaçarak, hayatın tadını çıkaracağınız Fethiye’de, kiraladığınız evinizde, huzurun ve rahatlığın ne demek olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

*Basın Bültenidir*

2 yorum: