5 Haziran 2015 Cuma

BEBEK CİLDİNİN DOSTU UNI BABY BEBEK YAĞI




Ailelerin bebek bakımında güvenilir markası Uni Baby hassas ciltlere özel ürettiği bebek yağı serisiyle cildi nem kaybından koruyor. Uni Baby, besleyici içeriklere sahip bebek yağı çeşitleriyle bebeğiniz ve sizin için en iyisini sunuyor.


Yaz aylarının gelmesiyle birlikte güneş ışınları, deniz ve havuz gibi sebeplerle yıpranan cildin bakımı da önem taşıyor. Hızla emilen ve yağlı his bırakmayan Uni Baby Bebek Yağı, hem bebek hem de yetişkin cildinin ihtiyacı olan nemi karşılıyor. Bebeklerin hassas cildine özel olarak geliştirilen Uni Baby Bebek Yağı, cildin doğal yapısına zarar vermeden ihtiyaç duyduğu bakımı sağlıyor. 























Klasik, zeytinyağlı ve havuç yağlı çeşitleri bulunan Uni Baby Bebek Yağı, alkol, paraben, boya ve alerjen madde içermeyen formülü ile ilk günden itibaren güvenle kullanılıyor.  Uni Baby Bebek Yağı, zeytinyağı çeşidiyle cilde uzun süreli nem sağlarken, havuç yağı çeşidinin yoğun nemlendirme özelliği sayesinde cildi tahrişlere karşı korumaya yardımcı oluyor. Uni Baby Bebek Yağı, bebeğinize masaj yapılarak uygulandığında kas ve dolaşım sisteminin sağlıklı gelişimine yardımcı oluyor. 

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder