16 Mayıs 2015 Cumartesi

TIRNAKLARINIZ HEM TEMİZLENSİN HEM BESLENSİN




Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri markası Şelale, asetonları ile kadınlara kolaylık sunuyor. Besleyici serisi asetonları ile tırnakları hem temizleyen hem de besleyen Şelale, farklı kokularıyla da ferah bir kullanım sunuyor.

Ojelerinizi çıkarırken aynı zamanda tırnaklarınızı beslemeye ne dersiniz? Tırnak bakımını önemseyen kadınların tercihi Şelale, farklı özelliklerdeki aseton seçenekleri ile tırnak bakımının vazgeçilmezi oluyor. Klasik, asetonsuz, besleyici ve süngerli asetonları ile kadınlara farklı alternatifler sunan Şelale, çanta boyu asetonlarıyla da kadınlara taşıma kolaylığı sunuyor.





Gliserin miktarı artırılan Şelale besleyici aseton serisi, özel formülü ile ojeleri tırnakları kurutmadan temizlerken, nemlendirici özelliği ile de besliyor. Bu sayede tırnakların güçlenmesini sağlıyor. Şelale Besleyici Aseton serisinin nilüfer, leylak ve çilek kokuları keskin aseton kokusunu bastırarak ferah bir kullanım sağlarken, ellerde de hoş bir koku bırakıyor.




 Asetonsuz Oje Temizleyici ile Tırnaklar Zarar Görmüyor
Şelale Asetonsuz Oje Temizleyici, özel asetonsuz formülü ile ojeyi temizlerken hassas ciltlerde tırnak ve tırnak etlerinin kurumasını önlüyor. Aseton kadar etkili kullanım sunan Şelale Asetonsuz Oje Temizleyici, vitamin E katkılı ve nemlendirici özelliği sayesinde cildi ve tırnak kökünü koruyarak ojeyi özenle temizliyor. 

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder