20 Mart 2015 Cuma

Eyeko Fat Brush Mascara



Bugün Size anlatmak istediğim ürün Seltek Estetik in İngiltere den Türkiye ye getirdiği Eyeko markanın Fat Brush Mascarası.

Öncelikle belirtmek istiyorum bu mascara ünlü Model Alexa Chung'un favori makyaj ürünü olarak ortaya çıkıyor ve Türkiye de belirli eczanelerde satışa sunulmuş durumda.

İçeriğinde ise keratin, shea yağı, ginkgo biloba, A ve E vitamini ve bitkisel proteinlerle zenginleştirilmiş. Suya dayanıklı olması da ayrı bir özellik tabiki. Yani hem rimelinizi sürerek güzel görünüyorsunuz hemde kirpiklerinizi besliyorsunuz bence harika birşey.
Unutmadan bunuda yazmak istiyorum bu ürünün içerisinde parapen, sls ve sles içermiyor.








Ürünün ambalajı özellikle harika bildiğiniz diğer mascaralar gibi değil ambalajı tüp şeklinde ben ilk elime aldığımda bu nasıl bir rimel ya diye düşündüm biran:) ama gerçekten de ambalajının bile farklı olması biz bayanları kendine çekiyor zaten :)


Bu rimel ile kalıp kirpiklere ulaşacağınız vaad ediliyor. Tabi bendeki kirpiklerle nereye kadar vaad edebilir acaba demedim değil:) ilk katta normal bir rimelin vaad ettiği yerine getiriliyor ikinci katı sürdüğünüzde evet biraz daha fark görüntülüyorsunuz üçüncü katıda denedim ben:) ikinci katta ki sürüşümden biraz çok az birşey daha etkili oldu yani dolgunlaştı biraz daha ve banamı öyle geldi bilmiyorum biraz daha uzun gösterdi sanki kirpiklerimi. Renk olarak, dolgunluk olarak ve kirpikleri beslemesi gerçekten hoşuma gitti ama bence çok fazla abartılıyor da diyebilirim. Fiyatı normal şartlarda 50 - 60 TL arası denemek isteyenler yinede deneyebilirler tabiki:)

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Bende kirpik varla yok arası bişey olduğundan hiç bir rimel istediğimi vermiyor. Takma kirpik mi alsam bilemedim ki.s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende var ama istediğim gibi değiller takma kirpik olayını becerebilirsem bende denemek istiyorum ya bakalım:)))

      Sil
    2. Bende var takma kirpik cesaret edemiyorum kullanmaya bigün oturup deniycem. Artık ne şekle gelirim bilmiyorum:))

      Sil