24 Ocak 2015 Cumartesi

Catrice Cosmetics 070 Mud Spencer & Coralle Hill Far Paleti





Bu aralar Catrice Cosmetics ürünlerinden çok bahsettim sanırım ama gerçekten her birini çok severek kullanıyorum ve kısa süre içinde Türkiye ye gelmesini istediğim markalar arasında hem kalite hemde fiyat konusunda gerçekten burada oldukca rabet görecektir bu marka. Gelelim günün konuğuna:) 




renkler gerçekten muhteşem günlük kullanım için tüm renkleri içeriyor. Sürekli kullandığım paletten de belli sanırım:) çok yumuşaklar ve pigmentasyon mükemmel. Her türlü makyaj yapabilirsiniz bu palet ile tek bir far ile çok sade yada dilerseniz tamamen bir gece veya davet makyajı ben yaptım hepsini kullanmıştım renklerin ama ne hikmetse resmini çekmemişim:) ve çokta güzel olmuştu. Sade günlük için üst sağdaki açık kahve rengini çok seviyorum üzerine bir eyeliner ve harika görünüyor her kıyafete de gidiyor. Catrice farlarında en sevdiğim ise bazsız bile kullansanız pigmentasyon ve kalıcılık gerçekten çok başarılı. Ayrıca Catrice Cosmetics in ambalajlarına da ayrı bir bayılıyorum:)



Renkler resimde bazsız bir şekilde sürülmüştür hiç abartmıyorum muhteşem bir palet. Ablam indirimde görmüş bu paleti ve ben Catrice markasını seviyorum diye hemen almış sağolsun:) ve tabiki birdaha bu paletten bulamadı eğer bulursa tembih ettim birkaç tane istiyorum diye:) renkleri birçoğumuzun kullandığı günlük renklerden oluşması ve hem günlük hem bir davet için makyaj yapılabilmesi tek bir ufacık far paleti ile ben bayıldım bu palete.


Sevgiler...

5 yorum:

  1. ben de istiyorummm :))) renkler gerçekten güzelmiş cnm ve dediğin gibi her zaman kullanılabilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla canım catrice türkiye ye gelse patlama olur inan hem kalite hemde fiyat acısından gerçekten süper bir marka

      Sil
  2. Renkler sahane ama gercekten :)) Bu arada sanki the balm California'yı andırıyor gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aklıma gelmemişti bak ama andırıyor:) bende bayılıyorum renklerine ya:)

      Sil
  3. TR ye gelmesini en çok istediğim markaların başında bu var zaten benim de :-)) güle güle kullan bebek muck <3

    YanıtlaSil