23 Aralık 2014 Salı

Note Cosmetics Full Coverage Concealer







Uzun bir süredir kullandığım ve artık neredeyse bitmek üzere olan bir kapatıcı. Deneyimlerimi sizler ilede paylaşmak istedim.




Bendeki renk 04 Medium Sand açık bir ton hatta ilk gördüğümde benim cilt rengime uymaz diye düşünmüştim:) ama daha ilk sürüşümde yanıldığımı hissettim evet rengi açık ama sürdüğünüzde çok güzel bir aydınlık veriyor gözaltlarınıza ve kapatıcılığıda bir o kadar iyi. Fırça ile uygulandığında biraz zor oluyor dağıtması ben daha çok makyaj süngeri ile uyguluyorum o zaman sonuç çok daha güzel oluyor. Fırçası ilk adımda göz altınıza ürünü kullanmak için gayet güzel yumuşak bir dokusu var.



Burada da görüldüğü üzere aydınlık vermesi benim çok hoşuma gitti. Dokusu çok güzel ve yoğunluğu da kapatıcılığınıda sevdim. Eğer kapatıcınızın hem aydınlık vermesini hemde kapatıcılığının güzel olmasını istiyorsanız bu ürünü size tavsiye edebilirim. 

Sevgiler...

2 yorum:

  1. selammm
    ben de bi kapatıcı arıyorum ama henüz beklentilerimi karşılayan bi kapatıcı bulamadım böyle yüzümü yağlı boya tablosu gibi yapmasın ama aydınlatıcı özelliği de belirgin olsun yani göz altlarım parlasın istiyorum bu beklentimi karşılar mı çoğunlukla maske gibi hissediyorum yüzümde bu arada bloğumda mini bi çekiliş var katılırsan çok sevinirim cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatıcılar genelde öyle olur canım ama üzerine bir pundra renkli veya transparan uyguladığın anda senin istediğin gibi olur

      Sil