29 Haziran 2014 Pazar

M.A.C Cremesheen Pure Zen Ruj




Herkese Merhaba,
bugün size Ece ve benim düzenlediğimiz #özelizbizbloggerizbiz etkinliğimizde çekiliş ile bana çıkan M.A.C ruj u tanıtmak istedim:) 3 kişiye çekiliş ile verilen M.A.C ürünlerinden birinin bana çıkması nasıl mutlu etti beni anlatamam:) 
Daha iyi anlayabilmeniz için çekiliş resmi koyuyorum:)





















Bu resimler sevincimi anlatabilmiştir sanırım:))

Birkaç gündür kullanıyorum size anlatabilmek adına ve şimdi resimleriyle birlikte düşüncelerimi de yazmak istiyorum:)



















Kimilerine komik gelebilir ama bu benim ilk M.A.C ürünüm neden mi herzaman yakınıyorum Edirne de kozmetik alışverişi adına maalesef imkanlar kısıtlı ve bu tarz şeyleri internet üzerinden almak benim için cesaret çünki resimdeki renkleri ve gerçek renkleri arasında ton farkları olabiliyor ondan dolayı bakarak almak benim için önemli:) 


AA3 Cremasheen Pure Zen rengi burada biraz kahverengimsi görünsede tam bir nude renk. Hem ilk M.A.C ürünüm hemde ilk nude rengi rujum:) Ben genelde pembemsi renkleri kullanan biri olarak bu rengi kullandıktan sonra daha önce almadığımı pişman olmuş olabilirim:) 


Rengi burada daha belli :) ton olarak çok hoşuma gitti nemlendirmeside güzel. Ruju sürmeden önce ben genelde dudak balmı kullanırım ama bu rujda dudak balmı kullandıktan sonra sürdüğümde rengini çok vermedi maalesef sade kullandığımda rengini daha kolay verdi. Ama maalesef kalıcılıkta benden geçerli not alamadı. Rengine bayıldığım kadar kalıcılığıda olsaydı vazgeçilmezlerimden olabilirdi kendisi.


Sizin M.A.C rujlarıyla aranız nasıl?


7 yorum:

  1. oww çok güzelmiş rengi ben de sushi kiss almayı düşünüyorum ama bunu da denerim gittiğimde =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet rengi çok hoş ama kalıcılığı işte maalesef:(

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan canım yakışmış

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir renk ve sana da çok yakışmış.İyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil