24 Mayıs 2014 Cumartesi

Benri Kuru Şampuan Deneyimim




Herkese Merhaba,

bir süre önce bana Gratis ten gönderilen Benri Kuru Şampuan gönderilmişti o zamandan beri kullanıyorum ve deneyimlerimi sizinlede paylaşmak istedim.



Benri benim kuru şampuan olarak denediğim 2. marka oldu ilk deneyimimi Lila Kutudan çıkan Toni & Guy ile yaşamıştım. İlk olarak Benri kuru şampuanı anlatmak istiyorum daha sonra ise karşılaştırmaya geçeceğim.

ucu normal sprey şeklinde sıkması kolay zorlamıyor bu güzel .

Benri Kuru Şampuanın Vaat ettiği:
Saçı Temizler
Hacim Verir
Saçın Canlı Görünmesini Sağlar

Kuru Şampuanı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler saçınıza yakından sıkmayın üzerinde de yazıyor genelde 30cm uzaktan falan sıkın diyor ve her sıkıştan önce bir defa spreyi sallayın ondan sonra saçınıza sıkın. Yakından sıkarsanız veya sallamadan sıkarsanız aşağıdaki görüntü aynen gerçekleşir.

Saç dipleriniz böyle beyaz olur ne kadar ovalarsanız ovalayın tam olarak gitmiyor maalesef sonradan o beyazlık ve istediğiniz sonucu da vermiyor.

Spreyi her sıkıştan önce sallayın demiştim en son saçınızın her kısmına sıktıktan sonra saç diplerinizi masaj yaparak ovalayın etkisini daha çabuk görürsünüz. 

Benri kuru şampuanın kokusunu çok sevdim hafif ve baharımsı bir kokusu var. Sıkması Kolay ve olması gereken şekilde uygulandığında kesinlikle beyazlık kalmıyor. Artı verdiği hacimi ben gerçekten sevdim. Temizlemeye gelince o maalesef biraz orta derecede tam olarak temizlemiyor ve saçlar hafif matlaşıyor. En sevmediğim özelliği ise şu oldu sıktıktan bir süre sonra saç spreyi gibi biraz yapış yapış oldu saçlarım ilkinde belki ben beceremedim dedim ama her kullanışımda bu yapışkanlık kendini gösterdi maalesef. Yani Toni & Guy ile karşılaştırdığımda onun da kokusu harikaydı sıkması kolaydı temizlemesi Benriye göre daha iyiydi ama hacim verme konusunda maalesef o vasattı bana göre ve oda tam anlamıyla canlılık vermiyordu yani oda matlaştırıyordu saçları. Ama tercihin hangisi olur derseniz sırf bu saçların yapışması durumundan dolayı Toni & Guy ı tercih ederdim.

 Siz Hangi Kuru Şampuanı Kullandınız? Memnun Kaldınız Mı?

4 yorum:

  1. Toni&Guy ı bende kullanıyorum . Gayette memnunum Yagı ve parlaklıgı güzel emdigini düşünüyorum . Benri nin kuru sampuanınıda merak ediyordum . Ama vazgectim :D güzel yazınız için tesekkürler

    YanıtlaSil
  2. Ben sadece isana kuru şampuanı denedim ve genel olarak memnunum :) temiz bi görünüm ve hacim sağlıyor, lazım oldukça kullanıyorum.
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Ben hiç kuru şampuan kullanamayan bir insanım :):)

    YanıtlaSil
  4. Bende hiç böyle beyazlık olmadı :/
    Toni&Guy'ıkuzenimde çok seviyor. :)

    YanıtlaSil