23 Mayıs 2014 Cuma

Annesultanlar Etkinliği



Herkese Merhaba,
geçen hafta sevgili İlknurcuğumun düzenlediği #annesultanlar etkinliğindeydim. uzun zamandır görmediğim blogger arkadaşlarla tekrar görüştüm ve ilk defa tanıştığım blogger arkadaşlar ile çok güzel bir gün geçirdik. İçimiz buruktu bu nedenle o gün bol bol sohbet ettik hem gündem hakkında hemde markalar hakkında hiçbir şekilde paylaşım yapmadık kimsenin içinden de yapmak gelmedi zaten o gün. Gerçi hala acımız içimizde acılarımız hafifleyeceğine maalesef hergün artıyor Allahım daha kötülerini yaşatmasın inşallah. Gelelim annesultanlar etkinlik günümüze güzel insanlarla tanıştım güzel markalar vardı aramızda bol bol sohbet ettik ve sonunda yine ellerimiz kollarımız dolu bir şekilde oradan ayrıldık ki tek seferde hediyeleri hiçbirimiz taşıyamadık. Emeğine sağlık İlknurcum harika etkinlik için ve hediyeler için. Biraz resim paylaşmak istiyorum o günden sizlerle. Sponsorları değilde sadece etkinlik hakkında paylaşım yapmak istiyorum arada karışabilir ama:) Sponsorlar birdaha ki postta olacak.




Sabah erkenden etkinliğin yapılacağı Queen Hotel & Spa ya gittim. Canan benden önce gelmiş oturdum biraz sohbet ettik benden sonra Burcu geldi sohbet koyulaştı tabiki:) Bu arada Burcucum beni de resim çekmeyi ihmal etmedi saol canım benim.


annesultanlar etkinliğini düzenleyen ilknurcum başındaki de gördüğünüz üzere sultan tacı:) Gelince Alışverişin etkinlik için gönderdiği harika fesler ve taçlar vardı.


Gelince Alışveriş in fesleri Gülsenin ki tam ona uydu o gün renk olarak:) burcu ve gülsen feslerle harika pozlar verdiler:)


Sevgili Emine ile karşılıklı oturduk bol bol sohbet ettik:)


Veee sonunda meşhur bebeğimiz Çınar ile tanışabildim:) Ceren in oğlu ki bilmeyen yoktur:) o kadar tatlı o kadar sevimli bir o kadar güler yüzlü anlatamam kocamann maşallahhhhhhh sana:) günümün bir kısmı Çınar ile geçti o kadar çiçek arasında tek böcek Çınar:)


Çınar sıkıştırılmış bir durumda burcu ve benim tarafımdan:)


Fatma tacını takar ve ürünleri denemeye başlar bile:) 


İlknurcum marifetli olduğunu bir kere daha gösterdi Çocuk da yaparım Kariyer de diyerek:) bu harika aksesularlar için de tekrar Gelince Alışveriş e teşekkürler


hepimizin taç veya fesle resmi olsun ama dimi Elif te taktı taçını çektik resmini:)


ve tabiki Şebnem e de çok hoş durdu taç :)


ve Canan da tacını takar:)


ve son olarak hepimizin toplu resmi olsun tabiki:))




13 yorum:

  1. Ayy tatlı sultanlar :)) öpüyorum hepinizii

    YanıtlaSil
  2. Ayy yine mi güzelsiniz ne :)
    Hepiniz çok hoş çıkmışınız fotograflarda sultan hanımlar :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Canım çok güzel görünüyorsunuz ve seni çok özlemişim tek resmini görünce hissettim :) Yakında görüşeceğiz inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim bende özledim valla aynen az kaldı hayırlısıyla:)

      Sil
  4. Sultanların sultanısın sennn !

    YanıtlaSil
  5. Ayyy canım benim, seninle tanışmak çok güzeldi gerçekten, inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Çok güzel bir gündü gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım harika bir gündü en kısa zamanda tekrarlanması dileğiyle inşallah:)

      Sil
  6. Yaseminim seni ve tanistigim bütün arkadaslarimi çok sevdim. Sımsıcak gerçekten çok samimi bir kahvaltı oldu. En cokta sımsıcak sohbetin ve guleryuzun için ben çok tesekkur ederim iyiki ilknurcugum beni davet etmiş iyiki yanınızda bulunmusum. Yeniden en güzel sohbetlerde buluşmak dileğimle opuyorum.

    YanıtlaSil
  7. Yaseminciğim tanıştığımız için çok mutlu oldum. Çok güzel bir gündü umarım tekrar biraraya geliriz. İlknur bizi sultanlar gibi ağırladı. Tekrar teşekkür ederim kendisine senin nezdinde.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir etkinlik olmuuş. :)
    Gerçekten hepiniz tam bir sultansınıız :)

    YanıtlaSil