22 Mayıs 2014 Perşembe

2013' e Veda Etkinlik Mekanımız ile İlgili



Herkese Merhaba

01.12.2013 tarihinde İstanbul Bakırköy Ray Cafe & Bistro da bir blogger etkinliği gerçekleştirmiştik. Bu etkinliğimizde bizi çok üzen bir durum ile karşılaşmıştık ve ben bu durumdan blogumda bahsetmiştim yazımı buradan okuyabilirsiniz. İstanbul da oturmadığım halde bu durum ile bu zamana kadar hep ilgilendim ne kadar bahsetmesem de hep araştırma içerisindeydim cafe de çalışanlara ulaşmaya çalıştım ve bir kişiye ulaşabildim ismini vermeyeceğim o kişinin ama ona bana yardımları için buradan çok teşekkür ediyorum. Birçok şeyi onun sayesinde öğrendik Hırsızlığı yapan kişinin oranın sahibi değilde orada yetkili biri olduğunu ve en sonunda kendisi sayesinde Ray Cafe & Bistro nun sahibiyle görüşebildim yüzyüze olamasa da telefonda ben yaşadığımız o üzücü durumu anlattım kendisi gerçekten çok mahçup oldu ve birçok kişide yazımı okumuş kendi çevresinden çok utandığını belirtti ve hırsızlığı yapan kişinin artık onların yanında olmadığını onlarla bir bağlantısı kalmadığını kendisininde konuyu araştırdığını fakat birşey bulamadığını belirtti ki biz zaten o günden sonra birdaha bulunamayacağını biliyorduk minareyi çalan kılıfınıda hazırlarmış derler aynen o durum. Kendisi bize bu durumu telafi etmek istediğini belirtti. İlk öncelikle öyle birini yanlarında barındırmadıkları için ben kendilerine teşekkür ediyorum ve bizi arayarak özür dileyerek telafi etmek istedikleri içinde ayriyetten teşekkür ediyorum kendilerine. Gerçekten bu durum karşısında birşey yapamayacağım diye çok üzülmüştüm ama sonunda başardım sanırım. Bir ara İstanbul'a gittiğimde kendilerini tekrar ziyaret edeceğim. 

10 yorum:

  1. Durumu hafifletmese bile yine sevindirici bir adım olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. istanbulda bu mekanı bile bile bize tavsiye eden arkadaşımız hiçbirşey yapmadığı halde ben buradan uğraşarak bu duruma getirdiysem hafifletici oldu benim için biraz canım:)

      Sil
  2. Yasemincim cafenin sahibi hakikaten çok iyi iyi tam gerektiği gibi davranmış çok takdir ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım çok kibar ve gerçekten mahçup du belli oluyordu benim beklediğimde buydu o kişinin orada olmaması ve bir özür dü onlarıda yapan kişi değil ama cafenin sahibi yaptı bu nedenle sevindim bende

      Sil
  3. Bir nokta bile koyamadınız mı yahu? Okurken aklım şaştı :D
    "Birçok şeyi onun sayesinde öğrendik Hırsızlığı yapan kişinin oranın sahibi değilde orada yetkili biri olduğunu ve en sonunda kendisi sayesinde Ray Cafe & Bistro nun sahibiyle görüşebildim yüzyüze olamasa da telefonda ben yaşadığımız o üzücü durumu anlattım kendisi gerçekten çok mahçup oldu ve birçok kişide yazımı okumuş kendi çevresinden çok utandığını belirtti ve hırsızlığı yapan kişinin artık onların yanında olmadığını onlarla bir bağlantısı kalmadığını kendisininde konuyu araştırdığını fakat birşey bulamadığını belirtti ki biz zaten o günden sonra birdaha bulunamayacağını biliyorduk minareyi çalan kılıfınıda hazırlarmış derler aynen o durum. "

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar yoğunluk arasında yazdım ki aklıma bile gelmemiş:)) kusura bakmayın:))

      Sil
  4. Bir çözüme ulaşmasına gerçekten çok sevindim. Hepimiz adına üzücü bir durumdu bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım hepimiz şoka girmiştik o gün hele ben:) çok uğraştım ama değdi ya ona seviniyorum:)

      Sil
  5. AAA süper haber bu azmine hayranım kuzum en azından bir adım atmışlar gerçekten sevindirici bir durum olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol kuzummm aklıma taktıgım zaman sonuna kadar gitmeye çalışıyorum sonuç iyi olunca bir nebzede olsa rahatlıyorum:)

      Sil