16 Nisan 2014 Çarşamba

İstanbul'dan Pıtırcıklarım İçin Yaptğımız Alışveriş





Herkese Merhaba,

geçen gün İstanbul da harika bir gün geçirdim bol bol gezdim ve her kadın gibi alışveriş yaptım:) ilk öncelik miniklerimindi tabiki önce onlara alındı sonra kendimize:) bir yere gidildiğinde herkes bilir eve döndüğünde bana ne aldın sorusu hep vardır alamadıysanız yandınız küsmeler hep kendinizi düşünüyorsunuz demeler başlar:) H&M de çocuk ürünlerine bayılıyorum ben ama maalesef Edirne de bu mağaza yok bu nedenle İstanbul veya Almanya ya gittiğimde mutlaka uğradığım bir mağazadır ama şunu farkettim ki maalesef İstabul Forum daki mağaza çok büyük olmasına rağmen Almanya da ki kadar çok seçenek yok yinede ama olsun istediklerimi öyle böyle buluyorum yinede:)



Lival hanıma aldıklarımızdan başlayayım:)

Lival de bir Hello Kitty hastalığı var birkaç sene öncesi vefaat eden yeğenim onu bu hale getirmişti kendisi de Hello Kitty yi çok sevdiği için Lival i de bağladı ve şuan düşünebileceğiniz her çeşitten hello kitty ürününüz vardır ve hala olmaya devam ediyor:) H&M elbisemiz yanılmıyorsam fiyatı 29.90 TL idi


Yüzme kursuna gittiğimiz için terliklerimizde Hello Kitty olsun istiyoruz mayolarımız havlumuz gibi oda oldu ama bedenini 1 beden büyük almama rağmen tam oldu da inşallah yaza kadar küçülmez:) H&M den alındı fiyatı 16.90 TL olması lazım.


Havuz için gözlük ve bonemiz takım bulamamıştık Edirne de gitmişken Decathlon a uğradım ve buldum buda Lival Hanımın son alışverişi şimdilik ikisinin fiyatı 17.80 TL idi ve Edirne'ye göre gayet uygundu.



Gelelim Minik Pıtırcığıma:) onun için tam anlamıyla aradığımı bulamasam da yine birşeyler aldım:) yaza hazırlık:)

Şort aslında çok güzel ama renk olarak daha canlı istiyordum maalesef 3 renk seçeneği vardı ve en kullanışlı olabilecek renk buydu H&M den fiyatı yanılmıyorsam 19.90 TL idi.


H&M in bu bady lerine bayılıyorum çok kullanışlı ve kumaşı dayanıklı oluyor ama burada sadece ikili olarak tek bu seçenek vardı Almanya da bu badylerin o kadar çok seçeneği vardi Türkiye ye de bekliyorum artık yani:) 


H&M yukarıda ki bady ile ikili set olarak satılıyordu ve yazın bu bady ler bana çok rahat geliyor ikisinin set fiyatı 24.90 TL idi. 


Pıtırcıklarımın alışverişi bu kadar:) en kısa zamanda kendi alışverişimide yayınlıcam inşallah gerçi instagram da dayanamayıp resimlerini paylaşıyorum ama bloguma da yazmam lazım tabiki...

12 yorum:

  1. güle güle kullansınlar canım kendine neler aldın onun da yazısını bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saoll canımmmm Network elbisem süpriz:) onun dışındakilerin yazısını en kısa zamanda yazıcam inşallah :)

      Sil
  2. çok beğendim , bizde pzt akşamı tatile gidiyoruz. acil alışveriş yapmam lazım. HM ye uğrayacağım bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi tatiller şimdiden canım tavsiye ederim uğra valla:)

      Sil
  3. kurban olurum ben onlaraaaaa

    YanıtlaSil
  4. Ayy ne tatlı seyler yaa :) i love mum & dad badye ve hello kitye bayıldım :) çocuk olasım geldi :D iyi günlerde giysinler canım :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bile kıskanmıyor değilim onların kıyafetlerini:) i love olanlar hele daha minikler için olanlar daha güzel ercüment hep onlarla büyüdü :)) saoll canımmm

      Sil
  5. hepsi birbirinden şeker kuzularım güle güle giysin cnmcım,senin aldıklarını görmeyi bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  6. Çocuklar desene bu yaz pek bir cıvıl cıvıl olacak ,güle güle kullansınlar.

    YanıtlaSil
  7. evet canım aynen saolasınnn:)

    YanıtlaSil