30 Nisan 2014 Çarşamba

GIVENCHY İLE DOĞAL GÜNEŞ IŞILTISI CİLDİNİZDE





Givenchy, yaz aylarında cildinizde ağırlık yapmayan, özel teknoloji ile üretilen pudralarını yaz makyaj koleksiyonuna ekliyor. Doğal görünüme önem veren ve BB krem kullanan kadınlar için özel olarak tasarlanan Poudre Premiere, couture çizgisi ile nude renklerdeki 4 farklı rengi bir araya getiren Prisme Libre yaz aylarında favori pudralarınız olmaya aday…



POUDRE PREMIER
Givenchy Poudre Premiere, doğal görünüme önem veren, fazla ışıltılı ve abartılı makyajdan kaçınan ve ciltlerindeki ton farklılıklarını dengelemek için BB krem ve fondöten kullanan kadınlar için özel olarak tasarlandı.

Renksiz yapısı sayesinde en açıktan koyuya kadar tüm cilt tonlarıyla mükemmel uyum sağlayan Poudre Premiere, ipeksi yapısı, ince, konforlu dokusuyla cildinize veya makyaj üzerine uygulanarak cildi matlaştırıp, pürüzsüzleştiriyor ve naturel bir ışıltı katıyor.


Rock’n Roll tarzındaki siyah kutusuna işlenen Givenchy logosunun tasarımına kattığı şıklıkla Couture stilini yansıtan Poudre Premiere, soft  bir dokunuş sağlayan beyaz mikrofiber süngerinin yanı sıra fırça yardımıyla da uygulanıyor. Fiyat :141 TL


PRISME LIBRE

Givenchy’nin benzersiz tasarımı Prisme Libre,  nude renklerdeki 4 farklı tonu biraraya getirerek birbirinden farklı göz alıcı harmonilerle cildinize renk katmanızı ve göz alıcı ışıltınızla tüm bakışları üzerinizde toplamanızı sağlıyor.

Özel atomizasyon teknolojisiyle yaratılan pigmentler ince, soft dokusuyla cildi mükemmelleştirir ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturmaya yardımcı oluyor. Naturel görünümü korunan cilt mat ve ışıltılı bir yapıya kavuşur, doğal renklerin ışıltısı, leylak ve misk özlerinin baş döndürücü tazeliğiyle canlanıyor.

Renkleri görmenizi sağlayan transparan tasarımı ve deri kapaklı şık kutusu ile yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz vazgeçilmez aksesuarınız olacak Prisme Libre, beyaz mikrofiber süngeri veya fırça yardımıyla kolay uygulama fırsatı veriyor.

Taffetas Beige No. 2: Bej, kayısı ve sarının tonları,
Organza Caramel No. 3: krem, şeftal ve cappuccino tonlarının bileşiminin çekiciliğini yansıtıyor. Fiyat :141 TL

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder