13 Mart 2014 Perşembe

PUPA MİLANO BAHAR ENERJİSİNİ YÜZÜNÜZE TAŞIYOR!




PASTEL VE NEON RENKLER İLE GÜNE ENERJİK VE TAZE BAŞLAYABİLİRSİNİZ!


2013-2014 Kış sezonun BOHEM modası gözlerde ağırlığını sürdürmeye devam etse de, Pupa Milano 2014 İlkbahar için pastel renkleri tavsiye ediyor. Pastel renkleri göz farlarında mavi başta olmak üzere yeşil ve tonları dikkat çekerken, renkli Maskara kullanılan gözler de önde gelen trendler arasında yer alıyor. Pastel ve doğal renklerin yer aldığı ilkbahar makyaj trendleri; mevsimin özelliği, sadelik, duruluk ve yalınlık üzerine kurulu.
2014 İlkbaharını özetlemek gerekirse: Pembe allıklar; mavi, yeşil ve mor farlar; turuncu ve pembe tonları dudak parlatıcıları başta olmak üzere parlak renkler ve ışıltı…
-       Dudakta turuncular belki de bu baharın en farklı teması olarak öne çıkıyor.
-       Gözlerde bohem hava var. Bu kış zaten kopkoyu siyah kalemler, eyeliner’lar, dumanlı göz makyajlarıyla yakalanılan seksi görüntü baharda da devam ediyor.
-       Siyah, ıslak ve kalıcı bir far; yaratacağınız keskin, üçgen formlar enerjik görüntüsü ile bu sezon makyaj trendleri arasında yerini alıyor.
-       Açık tenli iseniz, pastel renklerin uçukluğunu ve iddasını kullanmaktan tereddüt etmeyin. Gökkuşağı renklerini kullanırken cesaretinizden ödün vermeyin. Sezonun en iddialı ve cesur rengi elektirik mavisi. Gözlerde kullanılacak bir diğer ürün ise yine alışılmış renklerin dışında yer alan mavi, mor ve yeşil maskaralar. Yoğun kullanılacak maskaralar ile baharın taze görüntüsüne sahip olabilirsiniz.
-       Ve sezonun bir diğer iddialı rengi turuncu… Portakal rengi ve neonun dudaklar üzerindeki taze görüntüsü, mevsimin diğer renkleri olan mavi, yeşil, şeftali tonları, lacivert, kırmızı hatta siyah ve beyaz ile rahatça kullanılacak.
Turuncu ruj kullanmanın püf noktası: Bu renk dikkat çekici olduğu için göz makyajında daha sade tonları tercih etmelisiniz.


PUPA  Vamp! Compact Eyeshadow – Kompakt Göz Farı 49,50 TL
Far seçiminde renklere önem vermelisiniz. Göz renginiz, cilt renginiz ve makyajınızda kullanacağınız tonlara göre far rengi seçiminizi yapmalısınız. Kolay bir kullanım özelliğine sahip Vamp! Compact Eyeshadows rahatlıkla karıştırılabilir ve çok yumuşak dokuya sahiptir. Formülünde yer alan silikolar sayesinde gün boyunca kalıcılığını korur. Göz kapağında topaklanma ya da dağılma yaşamayacağınız Vamp! Compact Eye Shadow’un düşük alerji riski oftalmolojik olarak test edilmiştir.

Metalikten, mat renklere ve saten tonlarına kadar sonsuz sayıda kombinasyon oluşturabileceğiniz seri içinde temel 12 renk bulunmaktadır.

Pupa Milano’nun önerdiği renkler;












            
               
                105 Brown                                                                               302 Blue


                                                                  405 Black


Püf Noktalar:

* Doğru bir göz makyajı için en önemli nokta göz farını iyice dağıtabilmektir. Homojen olarak dağılmayan far,  doğal görünmez. Kullanacağınız aplikatör/fırça burada önem taşımaktadır.

* İyi sonuç almak için öncelikle astar kat uygulamanız gerekiyor. Pupa Milano Active Light Foundation ya da Pupa Milano Princess Loose Powder - Işıltılı Toz Pudra ile bu astarı yapabilirsiniz.

* Bir diğer önemli konu ise uygun, doğru renkleri seçmektir. Eğer gözlerinizin daha büyük görünmesini istiyorsanız, göz çerçevesine açık ve parlak tonlar uygulayabilirsiniz. Gölge ve derinlik verirken koyu renklere geçiş sağlayabilirsiniz. Gözlerinizi daha küçük göstermek istiyorsanız da, kirpik diplerine uygulayacağınız koyu ve keskin dokunuşlar, gözü küçültecektir.

* Büyük göz makyajı sevenler kalın kaş uygulamasından kaçınmalıdır. Kalın kaş gözün olduğundan küçük gözükmesine sebep olur. Kaşlar çok da ince olmamak kaydı ile naturelinde şekillendirilmelidir.

* Kaş kemiğine ve gözlerinizin köşelerine uygulayacağınız açık tonlar tüm yüzünüzün aydınlanmasını sağlayacaktır.


PUPA Vamp!  Wet & Dry – Islak Kuru Göz Farı 49,50 TL
Vamp! Islak Kuru Göz Farı, uzun süre kusursuz aydınlık veren bir renk garanti eder. Çok rahat karıştırılabilir hafif, ekstra ince ipeksi dokusu ile gün boyu akmayan, dağılmayan bir makyaja sahip olabilirsiniz.

Hem kuru hem de ıslak olarak kullanılabilmektedir.
-       Kuru aplikatör ile: Kadifemsi bir dokuya sahip Vamp! Islak Kuru Göz Farı, ışıltılı renkleri ile göz kapaklarını aydınlatır.
-       Islak aplikatör ile: Yoğun ve canlı renklerin kalıcılığını ve belirginliğini sağlayabilirsiniz. Daha keskin ve etkili bakışlar için ıslak aplikatör ile gözlerinize derinlik kazandırabilirsiniz.
Su ile pigmentleri ve tozları birleştiren gelişmiş bir teknoloji
ve 24 saat boyunca bunları fırınlanarak yapılan Vamp! Islak Kuru Göz Farı, kristal pigmentler ve silikon karışım ile kozmetik dünyasının en yeni teknolojisini sunar. Düşük alerji riski oftalmolojik olarak test edilmiştir.

Saten ve inci olmak üzere 12 parlak renk alternatifine sahip Vamp! Islak Kuru Göz Farı, çantanızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Pupa Milano’nun önerdiği renkler;















                 105 Purple                                                                                   304 Blue















               401 Brown                                                                              405 Black


Püf Noktalar:

* Yaz-Kış kullanabileceğiniz Vamp! Islak Kuru Göz Farı kalıcı özelliğe sahiptir ve dağılmaz. Su bazlı ürünü kullanırken aplikatör/fırça ucuna ince bir parça alınız. Parmak ya da kalın uçlu aplikatör/fırça kullanımlarında gözde dalga bırakacaktır. İnce uçlu ürünler kullanılması tavsiye edilir.

* Kaş altı uygulamada aydınlık renkleri kullanmanız tüm yüzünüze yansıyacaktır.

* Vamp! Wet & Dry Islak Kuru Göz Farını eyeliner olarak da kullanabilirsiniz. Başlangıç ve bitiş yerlerine birer nokta koyarak, gözü düşürmeden, mükemmel bir hatta sahip olabilirsiniz.

* Daha belirgin gözler için yine ince uçlu fırça/aplikatör ile kirpik diplerine uygulama yapabilirsiniz. Bu uygulama gözü belirginleştirecektir. Büyük gözlerde uygulamayı tam kirpik dibinden, küçük gözlerde ise daha büyük göz görünümüne sahip olmak için biraz daha aşağıdan yapabilirsiniz.

* Eğer uygulama gözünüze çok sert görünürse kuru aplikatör ile çizilen hattı hafifçe dağıtabilirsiniz. Buğulu bir görünüm içinse, farı aynı zemine kuru olarak uygularsanız başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz.

Her iki far serisinde de vageçilmez olan bir diğer ürün Vamp! Mascara’dır. Kirpiklerinizi tarayarak kullanmanızı tavsiye ederiz. Belirgin göz makyajlarında yoğun olarak kullanabilir, günlük hafif makyajlarda ise daha az uygulayarak makyajınızı tamamlayabilirsiniz.


PUPA Vamp! Mascara – Maskara 62,60 TL
Daha derin ve daha etkili bakışlar için ABARTILMIŞ kirpikler… Sadece birkaç saniye içinde Superstar gözlerine sahip olabilirsiniz.
Vamp! maskarayı kirpiklerinize tarayarak uygulabilirsiniz.
Sonuç:  Çarpıcı bakış

Pupa Milano’nun önerdiği renkler;

                                                          
                                                               100 Extra Black
                                                               301 Electric Blue


PUPA Like A Doll Luminys Blush – Işıltılı Allık 94,60 TL

İnanılmaz parlak bir etki ve taze görünüm için Pupa Milano tarafından özel olarak formüle edilen Like A Doll Luminys Blush, incecik dokusu ile cildinizi kurutmaz, tabaka bırakmaz. Yumuşak ve ipeksi dokuşu ile yüzünüze orantılı aydınlık sağlar.

Ürünleri profesyonel allık fırçaları ile kullanmanız tavsiye edilir.
Eğer kontur istiyorsanız yüzüne renk eklemek için yuvarlak allık fırçası ile allıktan küçük bir miktar alın ve elmacık kemiklerine doğru hafif bir şekilde yayın. Bunu kesik uçlu allık fırçası ile de yapabilirsiniz. Kesik uçlu allık fırçası ise sonuç yuvarlak uçlu fırçadan farklı olarak daha keskin olacaktır.

Renk eklemek için ise elmacık kemiklerine uygulama yapmak gerekmektedir. Renk ile kontur vermek istiyorsanız, yüzün ortasından başlayarak elmacık kemiklerinin altına uygulamalısınız.

Pupa Milano’nun önerdiği renkler;














               104 Baby Rose                                                                        105 Starry Pink 



                                                        202 Gold Desert Pink 



Miss PUPA Ultra Brilliant Lip Gloss – Parlak Ruj 57 TL

Pupa Milano’dan ışıltılı ve çekici dudaklar için Miss Pupa Ultra Brilliant Lip Gloss. 2014 ilkbahar mevsimi için pastel ve yumuşak tonları tercih eden PUPA Milano etkileyeci, dolgun ve çekici dudaklar için, farklı alternatifleri ile Miss Pupa Ultra Brilliant Lip Gloss’u öneriyor.

Işıltılı ve parlak görüntüsünün yanında birbirine yapışmayan dudaklar, kremsi ve yumuşaklık hissi sağlayan Miss Pupa Ultra Brilliant Lip Gloss SPH 15 korumalıdır.

PUPA Milano’nun önerdiği renkler;



100 Cream                                             101 Nude Rose                                      102 Candy Nude


















200 Pink Sorbet                                                                                                  300 Pop Pink



PUPA Lasting Color Oje 21,90 TL

İster pastel renkler kullanın, ister neon, ilkbaharın etkisi tırnaklarınıza yansıyacak. Baharın gelmesi ile birlikte pastel tonlar da yeniden gündeme geldi. İtalyan kozmetik markası Pupa, tırnak modası için renk yelpazesini genişletti.

Alıştığımız Fransız Manikür’ü yerine, tırnak uçlarına farklı renkler uygulayabilir, tırnaklarınıza farklı şekiller verebilir, tırnak üstüne noktalar koyarak kendi tırnak modanızı yaratabilirsiniz.

Pupa’nın ilkbahar için önerdiği renkler ise pembe, yeşil, turuncu ve mavi tonlarında. Cam gibi parlak tırnaklar için Pupa Lasting Color geniş renk seçenekleri ile reyonlarda yerini aldı.





















         209 Lilac                                                                                          508 Fluo Apricot






















      711 Dusty Blue                                                                                      715 Ocean Blue 


Pupa’dan Oje İle İlgili Bir Kaç Tüyo

- Oje seçimi nasıl yapılmalıdır?
Oje fırçasını tırnağınıza sürerken üzerinde mümkün olduğunca az oje bulundurun, böylece topaklanma yapmasını ve tırnak üzerinde baloncuk şeklinde kurumasını engellemiş olursunuz. Ayrıca ojenizi çok fazla kat sürerseniz, bir o kadar da geç kurumasına neden olursunuz.

-Oje sürmeye tırnağın orta kısmından başlayın.
Tırnak kenarlarına taşan ojeyi yok etmek için kulak temizleme çubuğunu asetona batırın ve tırnak kenarlarınızı dikkatlice temizleyin.

- Ojenin kalitesinin bozulmaması için her sürme işleminden sonra oje kapağını kapatmayı unutmayın.

- Ojeyi öncelikle tırnağın orta kısmına, sonrasında iki kenarına uygulayın böylece sürme işlemi daha kısa sürer ve tırnak üzerinde daha az fırça izi olur.

*Basın Bültenidir*

2 yorum:

  1. Çok hoş renkler ve tüyolar var bu postta :)
    Beğendim :)
    Baharda cesaretimi bol bol toplamam lazım anlaşılan :)

    YanıtlaSil