6 Şubat 2014 Perşembe

BIOXCIN’DEN KADINA öZEL YENİ ÜRÜN BIOXCIN FEMINA BAKIM YAĞI





Saç dökülmelerine karşı bitkisel formüller geliştiren Bioxcin, kadın tipi saç dökülmelerine karşı öne sürdüğü Bioxcin Femina şampuanlarına bir de Bioxcin Femina Bakım Yağı eklendi. Dermatolojik testlerden geçmiş ve saçlardaki olumlu etkisi kanıtlanmış olan Femina Bakım Yağı’nın içerisinde bulunan Biocomplex B11 saçı besler, korur ve canlandırır.

Çevresel faktörler, stres, yetersiz beslenme, kronik hastalıklar, bazı ilaçlar, hormonal nedenler, genetik yatkınlık, hatalı saç bakımı ya da kozmetik uygulamalardan sonra uygun bakımın yapılmaması zamanla saç sağlığını olumsuz etkilemektedir. Bu sebeple saç köklerinin zayıflaması zamanla saçın dökülmeye başlamasına sebep olabilir.

Kadın tipi saç dökülmeleri erkek tipi saç dökülmelerine göre dökülme alanı bakımından farklıdır. Kadınlarda saç ayırma çizgisi boyunca orta derecede dökülme ve başın tamamında görülen saç incelmesi, kadın tipi saç dökülmesinin en önemli belirtilerindendir.

Kadın saç tipi dökülmelerine özel olarak geliştirilen Bioxcin Femina bakım yağının içerisinde BIOCOMPLEX B11 gibi saç dökülmesine karşı olumlu etkileri olan birçok madde bulunmaktadır. Femina Bakım Yağı saç foliküllerini kuvvetlendirir, düzenli kullanımı ile saç dökülmesini önlemenin yanı sıra, içeriğinde bulunan mineraller yardımıyla sebum dengesini düzenlemeye yardımcı olur.

İçeriğinde yer alan flavonoidler saç köklerinin beslenmesini artırırken, betasitosterol saç dökülmesini engellemesinin yanı sıra saçlı deride yağlanmayı azaltır. Antioksidan özelliği ile bilinen A ve E vitaminleri deri ve saçlar için oldukça faydalı olup saçların kopmasını ve kırılmasını önleyerek saçlara sağlık ve parlaklık kazandırır. A ve E Vitaminleri aynı zamanda vücudumuzdaki hücreleri serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder