7 Ocak 2014 Salı

Çiçek Özlerinden Gelen Mucize: “5 Dakikada Yüzde 60’a Varan Nem”



BU KIŞ CİLDİNİZİ BİONEM ŞIMARTACAK

“Cilde verilecek en güzel hediye ona doğalı vermektir” anlayışından yola çıkarak saç ve cilt bakım uzmanı Biota Laboratuvarları tarafından geliştirilen Nemlendirici Bakım Markası BioNem, bu kış kuruyan cildinizin imdadına yetişiyor. Sağlıklı bir cilt için gerekli olan nem ihtiyacını en doğal haliyle sunan BioNem, yüzde yüz çiçek özlerinden gelen formülü ile 5 dakikada % 60’a varan nem artışı sağlarken, bir haftalık düzenli kullanımda ise cildin nem oranı yüzde 91’e çıkarıyor.




Mevsim değişikliği, az su tüketimi, cildin yaşlanması, makyaj kalıntıları ve deterjan kullanımı sebebiyle cildin nem kaybetmesi ve kuruluğa sebep olurken, BioNem Nemlendirici Bakım Serisi kısa zamanda ve düzenli kullanım ile cilde kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Biota Laboratuvarları Bitki Araştırma Merkezinde binlerce bitki üzerinde iki yıl süren araştırmalar sonucu geliştirilen Bionem Nemlendirici Bakım Serisi nemini kaybetmiş her tip cilt için farklı varyantlarıyla raflardaki yerini alıyor.  Doğal cilt yapısına yine en doğal olanı vermek fikrinden yola çıkarak bitki ve çiçek özleri üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıkan BioNem, sağlıklı bir cilde kavuşmak için gerekli olan nem ihtiyacını zengin formülü ve %100 çiçek özleri ile sağlıyor. Bitkilerin suyu depoladığı gibi nemi cilde hapsetme formülü ile geliştirilen BioNem uygulandığında 5 dakikada yüzde 60’a haftalık kullanımda ise varan nem artışı sağlayarak nemlendirmede ki uzmanlığını ilan ediyor. Nemi depolama başta olmak üzere ciltte ki olumlu etkileri nedeniyle tercih edilen ayva, elma, erik, orkide ve mimoza çiçeklerinin özünden oluşan BioNem’in el, yüz ve vücut nemlendirici bakım serisi hem koku hem dokusuyla herkese hitap ediyor.   

YENİ YILA TAZE BİR BAŞLANGIÇ

Özellikle kış aylarında soğuk, rüzgâr ve ısı değişimi nedeniyle artan su kaybı cildin kurumasına neden olurken, BioNem nemlendirici bakım serisi sağlık ve güzellik kaynağı olan nemi, meyve çiçeklerinin çekici kokuları ile birleştirerek bu kışı daha canlı daha genç bir ciltle geçirmeyi sağlayacak. Yeni BioNem Nemlendirici Bakım serisi ile cildinizde 24 saat nemin ve pamuksu yumuşaklığın keyfini sürerek mis kokan cildinizle yeni yıla taze bir başlangıç yapacaksınız. Ayva, elma, erik ve orkide özlü el bakımı kremleri, el-yüz-vücut kremleri ve mimoza çiçeği özlü yüz bakım kremleri ile her cilt tipi için geliştirilen BioNem ürünlerini çantanızdan ayıramayacaksınız.  

4 yorum:

  1. Ben çok severek kullanıyorum Bionem'i gayet başarılı bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde severek kullandığım ürünler arasna girdiler :)

      Sil
  2. evet bende kullanıyorum neredeyse 2 aydır ve inanılmaz derecede çok memnunum. farklı bir ürün kullanmayı düşünmüyorum bileee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel benimde çok severek kullandığım ürünler arasındalar artık:)

      Sil