26 Ağustos 2016 Cuma

Tatil Kavramını Sizin için Tekrar Özel Kılıyoruz



Yaz mevsiminin tadını aileniz ile birlikte geçirmeniz tüm yıl hep kafanızdaydı.  Hep ‘Bir yaz gelsin de inşallah, bakarız.’ dediğinizi biz hep duyduk. Şimdi aileniz ve sizin için tüm yıla değecek güzel bir haberimiz var! Kendinizi özgür ve rahat hissedeceğiniz, inancınızı topraktan göklere kadar yaşayacağınız huzurunuzu kaçırmaya siz istemediğiniz sürece müsade etmeyecek olan yeni nesil muhafazakâr tatil anlayışı için Jollytur’un sunduğu İslami otellere göz atmanız aileniz için oluşturacağınız zaman dilimi için basit ve en güzel karar. 

Şehrin gürültüsünden ve gözlerden olabildiğince uzak, insanların sizi rahatsız etmeyeceğini bildiğiniz; servis kalitesi ile sizler için özel olarak seçilmiş muhafazakâr otelleri, Jollytur’un bütçenizi de düşünerek hazırladığı özel kampanyalarla; bu yaz cebinizin de en az sizin kadar huzur bulacağı seçeneklere şimdi göz atın. Tesettürlü bayanların daha önceleri mahrum kaldığı yaz tatil olanakları, yeni nesil İslami oteller sayesinde artık ortadan kalkıyor. Tatilinizi en güzel şekilde geçirmeniz için sizlere en kaliteli hizmet anlayışı ile sunulan, yazın keyfini hem erkekler hem de bayanlar için daha rahat sürdürülebilmesi adına özenle seçilmiş otellerde, beklentileri ayrı olarak en kaliteli biçimde karşılamak muhafazakâr otellerin sizler için sunduğu en önemli seçenek.

Türkiye’nin en güvenilir acentelerinden olan Jollytur ayrıcalığı ile en uygun seçenek olan İslami oteller sayesinde eskiden olduğu gibi, yazın tatile bile gitse denize giremeyen bayanlar artık huzurlu bir şekilde denize girebilme imkânlarıyla buluşuyor. Jollytur güvencesiyle tatil imkânlarının her adımında kişilerin inançlarının özenle gözetiliyor olması layıkıyla uygun bir tatil yapmayı sağlamaktadır.

Bayanların tesettürüne uygun olacak hizmetlerin yanında, İslam inanıcında helal olmayan yiyecek ve içeceklerin sofralarda yer edinmesi İslam inancıyla ters düşmektedir. Oldukça hassas hizmet anlayışına sahip olan muhafazakâr otellerde, bu noktada İslami otel beklentisi için tatil ihtiyacınızın en iyi şekilde giderileceğinden emin olabilirsiniz.  Bu şekilde sizler için sunulan hizmetleri sayesinde, muhafazakâr tatil yapmanın mutluluğu ile yazın geçirdiğiniz anları özlemle anarak, işinize son derece motive olarak döneceğinizden eminiz.


*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder