6 Ocak 2016 Çarşamba

#16bloggerla2016 Etkinliği Sponsorları Bölüm 1







Merhaba,
bugün size kısa bir süre önce katıldığım ve çok eğlendiğimiz #16bloggerla2016 etkinliğinin sponsorlarından bahsetmek istiyorum. Hepsini bir yazıya sığdıramayacağım için büyük ihtimal bölüm bölüm olacak bu yazı:) kısa ve öz geçmeye çalışacağım yoksa çok uzun olabilir:)



Gratis bizlere bu harika paketi göndermiş çok mutlu oldum paketin içindekilerini görünce:) çok teşekkürler.



Natura Keratin bizlere şampuan ve saç kremi göndermişler bu markayı ilk defa deneyeceğim. Bu aralar bir şampuan arayışındayım umarım beğendiğim olur:) çok teşekkürler.



Beliz Kozmetik bizlere takma tırnak ve takma kirpiklerinden göndermişler. Aynı marka takma tırnak bana bir kere daha gelmişti fakat kendisiyle pek anlaşamamıştık tırnaklarıma hiç olmamıştı umarım bunu beğenirim:) Çok teşekkürler.



Cyrene nin ürünlerini gerçekten çok seviyorum hangi ürününü kutllandıysam hepsinden memnun kaldım. Bizlere sitelerinde de sattıkları yılbaşı paketlerinden göndermişler çok teşekkürler.



The Premium Organics hindistan cevizi yağı göndermiş çok teşekkürler.



Cecile ise mat ruj ve oje göndermiş. Ruj un kalıcılığı ve matlığı denenerek onaylanmıştır:) gerçekten hemen matlaşan ve kolay kolay dudaktan çıkmayan bir ruj bulduğum yerde alarak stok yapmayı düşünüyorum:) çok teşekkürler.



Splat ise hem bana hem çocuklarıma diş macunu göndermişler. İsmini çok duyduğum fakat ilk defa kullanacağım bir ürün çok teşekkür ederiz.



Aksuvital ise badem yağı göndermiş çok teşekkürler. 



New Obsessions ise saç aksesuarı ve geçeci dövme göndermişler bize. Özellikle saç aksesuarına bayıldım:)



Dalan ise içinde yok yok denecek bir set göndermiş bizlere hemde harika bir sunum ile çok teşekkürler.



Jewesto bizlere bu harika kolyelerden göndermişler. Gerçekten çok beğendim ki çok takı takan bir insan değilimdir ama her fırsatta bu kolyeyi takıyorum:) ayrıca sitelerinde farklı farklı çok güzel ürünler var ve birçok üründe de indirim var göz atmanızı tavsiye ederim. Çok teşekkürler



Printinsta bizler için özel resimlerle magnet ve broş göndermişler. Resmi Neslihanım seçmiş gördüğümde şok oldum ve o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok teşekkür ederim.



Guam ise bizlere selülit maskelerinden göndermiş. Neslihancım bu ürünü o kadar met ettki en kısa zamanda denemem gerek:) çok teşekkürler.




Lunart Emaye den ise bu bardak geldi severek kullanıyorum çok teşekkürler.



Avalon Organics bizlere organic şampuan, diş macunu ve lip balm göndermişler bu markayı da ilk defa kullanacağım çok teşekkürler.



Yaşam Dükkanı ise bizlere bu cici paketi göndermişler ismimize özel çok teşekkürler.



Morinek bizlere bu boyama tablolarını göndermişler. En kısa sürede çocuklarım ile birlikte iş başına geçeceğiz çok teşekkürler.



Edam Yayın Evi ise bu harika takvim ve Gizemli Orman Kitabını göndermiş. İş yerinde genelde stres altında olduğum için almayı düşünüyordum gördüğümde o kadar sevindim ki antalamam:) çok teşekkürler.



Octamed bizlere akne bandı, şeffaf yara bandı ve çizgi film karakterli yara bandı göndermişler. Cizgi filmli yara bandını gördükten sonra kızım acaba neremi yaralasam diye düşünmeye başladı o derece ne yapacağım bilmiyorum:) çok teşekkürler.



Namaste bu şık kolyeyi göndermiş çok teşekkürler severek kullanacağım:)



Shopigo ise bizlere mum ve kitap göndermiş çok teşekkürler. Kitabı ilk fırsatta okumak istiyorum:)



HC Hair Care ise bizlere Neslihanımın çok met ettiği saç bakım yağını göndermiş. Şuan saç kremini kullanıyorum gayet memnunum yakında yazısı gelecek bunu da en kısa sürede deneyeceğim çok teşekkürler.



Revox ise bizlere o meşhur şampuanını ve at kuyruğu bitkisi özlü saç kremini göndermiş. Daha önceden şampuan bende vardı fakat sohbet arasında bir arkadaşım saçlarının hiç uzamamasından çok şikayet etmişti bende kendisine denemesi için elimdeki revox u vermiştim malum benim saçların uzamasının maşallhı var en azından bana bilgi verirsin dedim. O gün bu gündür revox kullanıyor kendisi bile hayretler içinde kaldı:) çok teşekkürler.



Doğuş Kozmetik ise bu cici paketleri göndermişler benim şuan karışıklıktan dolayı elimde olmadığı için Neslihanımın izni ile ondan alıntıdır resim:) çok teşekkürler



Solenne ise bu güzel paketi göndermiş bize kış aylarında tırnaklarımla genel bir sorun yaşıyorum daha çabuk kırılıyorlar o nedenle tırnak balsamını denemek için sabırsızlanıyorum çok teşekkürler.



Ve tabikisi etkinliğin bomba sponsonsoru:) M.A.C. Kozmetik hem makyaj uygulaması yapıldı etkinlikte hem sorularımız cevaplandı hemde hepimize dudak kalemi hediye ettiler çok teşekkürler.


Sponsorların bir kısmı bunlar yazı biraz uzun oldu ama yapacak birşey yok en kısa zamanda 2. kısımda görüşmek üzere:)

Sevgiler...

2 yorum: