12 Aralık 2015 Cumartesi

DIADERMINE LIFT+ BB MOUSSE KÖPÜK KREMİ






Bugün size kısa bir süre önce arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım ve severek günlük makyajımda kullandığım Diadermine Lift + BB Mousse Yaşlanma Karşıtı Sıkılaştırıcı Köpük Kreminden bahsetmek istiyorum. Fiyatı gerçekten çok uygun özellikle indirimde denk gelirseniz tadından yenmez:)




Diadermin in bu ürün için vaadleri ise:
Lift+ Kusursuzlaştırıcı BB Köpük Krem 2 güçlü yaşlanma karşıtı etkiyi bir araya getirir.
Sıkılaştırıcı, Kırışıklık Karşıtı Etki
Uzun süreli esneklik ve sıkılık için güçlü Pro-Kolajen üretimini destekleyerek kolajen yoğunluğunu arttırmaya yardımcı olur.
Kadifemsi cilt sağlar. Cilt tonunu eşitler, aydınlatır, canlandırır, matlaştırır.
Kusursuz ve genç bir cilt görünümü için Mikro-Mineral Pigmentlerle zenginleştirilmiş cilt kusursuzlaştırıcı krem cilde ışıltısını geri kazandırırken cilt kusurlarını gizler. Siyah noktaları, gözenekleri ve kızarrıklıkların görünümünü azaltır.



Ürünün bendeki rengi Orta-Koyu Ton. Kötü olan yanı sadece 2 renk seçeneği bulunması ben açık tenli olmama rağmen bu ton bana daha uydu sanki. Görüldüğü üzere köpük bb cream diyorum ben ona çünki bb cream olarak kullanıyorum bakım kremi olarak değil:) bundan önce genelde M. Asam kullanıyordum onu hala seviyorum ama bu üründe onunla neredeyse aynı derecede ve fiyat olarak çok daha uygun. Renge gelince resimde koyu görünüyor fakat sürdükten sonra cildinizin ten rengine eşitliyor kendini. Uygulama kısmına gelince ben fırça kullanarak uyguluyorum köpük olanları beautyblender ve başka süngerlerle veya elle uygulama bana çokta başarılı gelmiyor en güzel sonucu fırça ile uyguladığımda alıyorum. Yapısı o kadar yumuşakki gerçekten kadifemsi bir yapısı var ve sürdükten sonra pudra ile sabitleme gerektirmiyor mat bitişlidir kendisi:) Kapatıcılığa gelince başarılı ama bundan daha başarılı ürünler var bence ben yinede günlük makyajım da severek kullanıyorum ama. Ürün 50 ml fakat çok az bir miktar uygulama için yetiyor bu nedenle uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün. Ürünü birçok yerde bulabilirsiniz fazla aramanız gerekmez:)

Sevgiler...

9 yorum:

  1. duymamıştım bunu, merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bunuda beğenerek kullanıyorum belirttiğim gibi tabi cildinde çok fazla bozukluk olanlar kapatıcılığını beğenmeyebilir ama normal bir cilt tipi için günlük kullanıma gayet uygun bence:)

      Sil
  2. bütün yaz boyunca gittim geldim baktım buna ama m.asam olduğu için almadım belki bu önümüzdeki yaz bir fırsat veririm yapısını hakikaten beğendim çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende M. Asam dan başka cesaret edememiştim ama arkadaşım çok metedince dayanamadım iyiki de almışım:)

      Sil
  3. cildim gayet iyi ama bunu kullanınca süper oluyor

    YanıtlaSil
  4. Çok pudralı mı? pudralı olanlar çok belli oluyor benim cildimde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır değil hatta ilk sürdüğünüzde parlıyor normal fondöten gibi daha sonra pudra etkisini göstererek matlaşıyor

      Sil
  5. İlk defa gördüm bu ürünü gerçekten çok güzel gözüküyor deneyeceğim :)

    YanıtlaSil