27 Aralık 2015 Pazar

#16bloggerla2016 etkinliğinden harika kesitler






Herkese Merhaba,

geçen haftasonu harika bir etkinliğe katıldım taaa Ankara'lara gittim:) biraz uykusuzluk biraz yorgunluk ama etkinlik esnasında o kadar eğlendik ki hepsi uçup gitti:) şimdi biraz göz atalım hafiften neler olmuş bu harika etkinlikte:) Birbirinden harika 16 blogger daha ne olsun:)



Çok uzun bir aradan sonra katıldığım ilk etkinlikti. Sevgili Neslihan ve Nazlı dan haberini alır almaz heyecan bastı beni gitmeden dururmuyum ne yaptım ettim ve yola koyuldum tabiki:) resimler ne kadar anlatabilir size eğlendiğimizi bilmiyorum ama gerçekten müthişti. Başlayılım mı? :) Etkinlik gerçekten çok şık bir hotel de yani JW Marriot Hotel de gerçekleşti. Hemen size Harika en ince detayına kadar düşünülmüş masa düzeninden bahsetmek istiyorum size.





Bu harika Payetli Runner PinkDeco tarafından gönderilmiş masalarımızı süslemesi için:)




Mumların altında ki kütükler jadeselection tarafından gönderilmiş çok şeker değil mi?



Mr&MrsPopcorn şekerli ve tuzlu dışında ilk defa farklı tatlarda yediğim popcorn ve tatlarına bayıldım:)



Leb den farklı farklı tatlarda leblemi varmı masamızda hem sunumu hem tatları gayet güzeldi ilk duyduğumda çok şaşırmıştım nasıl yani farklı tatlarda diye ama çok güzel tatları.



Balıkcıoğlu Galeta masalarımızda yememiz için hazır bekliyordu. Ayrıca Tuğba Kuruyemiş in de kuruyemiş ve harika tattaki lokumları soframızdaydı.



En ince detayına kada düşünülmüş masamızı süsleyen incelikler.




Etkinlikte birkaç misafir de varmı bunlardan biri Para ve Yaşam Koçu Pelin Narin Tekinsoy Pelin hanım kısaca kafalarımızı karıştırdı bildiklerimizin aslında bildiklerimiz aslında istediklerimiz olduğunu belirterek 2 kişiye de kendi kitabını çekiliş ile hediye etti çok teşekkürler. İlginç bir düşünce yapısı ve ilk defa bu kadar açık açık duyunca karmakarışık olduk:)




Bir diğer etkinliğe katılan firma ise Ralila Organik Rahmi bey bizlere organik ürünlerden kısaca bahsetti organik olup olmadıklarını nasıl anlayabileceğimizi ve hayatımızdaki önemini.


Veee sırada tabiki acıktık  JW Marriot Hotel bizler için hazırlamış olduğu hem görsel hemde tatsal şölene gelelim resimler ile:)


































Tatlıdan tulusuna hamburgerine kadar herşey düşünülmüştü gerçekten harika bir ziyafet çektik diyebilirim:)



ve tabi günün bombası Ankamall M.A.C. ekibiydi hepimiz şaşkın ve bir o kadarda mutlu olduk:) bir süre soru cevap şeklinde sohbet edildi daha sonra ise sevgili Büşra ya Makeup Arsistlerinden Emre Turhal tarafından smoky eyes makyajı yapıldı gerçekten süper oldu:)


Şimdide etkinlikten birkaç foto göstereyim hepsini göstermek isterdim ama sanırım sığmaz bu nedenle az ve öz olsun şimdilik:) Bu harika fotolar MoonMarkWorks Aylin hanım tarafından çekildi çok teşekkür ederim sizlerede çerkenten harika detaylar ve süper resimler.





Neslihan ve Nazlı açılış konuşmalarını yaparken:)



Blogger lar kendilerini tanıtıyor bende çok dikkatli bir şekilde dinliyorum:)






















Günün yaratıcıları ile resim çekilmeden olur mu? Hayır tabikide:)








Bu harika gün için Neslihan ve Nazlı ya tekrar çok teşekkür ederim ve takip edip ilk defa karşılaştığım bloggerlar ilk defa yüzyüze geldiğim blogger lar gerçekten çok güzeldi hepiniz ile tanıştığım için çok memnun oldum. Umarım tekrar görüşme imkanımız olur.


Etkinliğe Katılım:

Sevgiler...

5 yorum:

  1. Kuzummm ayaklarına sağlık iyiki geldin harika bir anı kaldı bize

    YanıtlaSil
  2. Tanıştığıma çok memnun oldum Yasemincim =) Her zaman bekleriz Ankaraya =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok memnun oldum canım inşallah tekrar görüşürüz:)

      Sil
  3. İyi ki geldin canım etkinlik zaten harikaydı, tanıştığımıza çok memnun oldum.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil