16 Kasım 2015 Pazartesi

Binlerce Ürün Yüzlerce Marka Sporjinal.com’da




Amatör veya profesyonel olarak sporla ilgileniyorsanız seçeceğiniz kıyafetler son derece önemlidir. Vücudunuz sürekli olarak efor sarf edeceği için kıyafetlerinizin rahat ve dayanıklı olmakla birlikte gerekli hareket kabiliyetini sağlayabiliyor olması gerekir. Bunun için ise kaliteli markaları tercih etmeniz faydalı olacaktır. Spor kıyafet ve ayakkabı satın alırken tercih ettiğiniz markaya dikkat etmeniz son derece önemlidir.


Sporjinal.com, spor giyiminde ve günlük giyimde ihtiyacınız olan ürünleri dünyanın en prestijli markalarının güvencesiyle hizmetinize sunuyor. Tüm dünyada milyonlarca kişinin ve profesyonel sporcuların tercih ettiği ürünleri uygun fiyatlar ve taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Sporjinal.com 50’nin üzerinde markanın bölgedeki tek yetkili satıcısı olmakla birlikte Adidas, Nike, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Fred Perry, Superga, Skechers, Diesel, Tommy Hilfiger ,Lacoste, Hummel, Onitsuka Tiger, Caterpillar, Harley Davidson gibi prestijli markaların ürünlerini oldukça avantajlı seçeneklerle satın alabileceğiniz bir site. Giyim ürünleriyle birlikte kaliteli markalar tarafından üretilmiş spor aksesuarlarını buradan uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Sitenin kataloglarında spor faaliyetleri için tasarlanan ürünlerle birlikte gündelik giyimde kullanılabilecek kıyafet ve aksesuarlar da bulunmaktadır. Özellikle Adidas, Converse, Harley Davidson gibi markalar tarafından üretilen mont, ayakkabı gibi ürünleri gündelik giyimde güvenle kullanabilirsiniz. Spor giyim tarzını seviyorsanız Sporjinal.com kıyafet alışverişleriniz için de doğru adres.

 Futbol, basketbol, yüzme, voleybol, pilates, tenis, jogging gibi spor faaliyetleriniz için ihtiyacınız olan giyim ürünlerini ve diğer aksesuarları Sporjinal.com adresinde dünyanın önde gelen markalarının kalitesiyle bulabilirsiniz. Sitede aynı zamanda açık hava aktiviteleri için de ürünler bulunmaktadır. Türkiye’nin en büyük spor kıyafetleri dağıtıcılarından biri olan Can Erkek Spor Giyim tarafından kurulan Sporjinal.com 2012 yılından itibaren amatör ve profesyonel birçok sporcunun tercihidir.

Siteden satın alacağınız birçok ürün ücretsiz kargo imkânına sahip. Bununla birlikte markaların sağladığı garanti avantajlarından yararlanabilir ve memnun kalmadığınız ürünleri 30 gün içinde iade ederek paranızı geri alabilirsiniz. Sitede yer alan canlı yardım butonu üzerinden alışverişlerinizle ve diğer konularla ilgili soru, görüş ve önerilerinizi belirtebilir, 7/24 aktif olarak çalışan canlı yardımdan yararlanabilirsiniz.


*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder