11 Mayıs 2015 Pazartesi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi ile Yumuşacık Ayaklar






Bir süredir almayı düşünüyordum daha sonrasında hiç beklemediğim bir anda böyle harika bir sunum ile denemem için gönderilen bir üründen bahsetmek istiyorum sizlere bugün Sholl Velvet Smooth Express Pedi:)


Birçok Kozmetik youtuber ve makyaj bloglarında gördüğüm ve çok merak ettiğim bir üründü almayı düşünürken bana gönderildi ve iyikide gönderilmiş vazgeçilmezim oldu:)



özenle hazırlanmış o kutudan Scholl Velvet koruyucu kılıfı çıktı ve yanında topuk kremi artı çoraplar sunuma ve ürünlere bayıldım ve tabiki çok çok sevindim çünki denemeyi çok istediğim bir üründü kendisi:)


Yaklaşık olarak 2 aydır kendileriyle tanışıyoruz:) ayaklarımda ve topuklarımda çok fazla bir sorunum olmasa da deneyimlememe yeterek kadar mevcuttu:)



kullanımı çok kolay olan Scholl Velvet ürünü 4 adet kalem pil ile çalışıyor ve topuklarınızda çatlaklar veya ayaklarınızda kuruluklar mevcut ise o bölgelere kısa süreli yani 2-3 sn tutuyorsunuz ölmüş deri dökülüyor göz ile görünür bir şekilde... Ben genelde banyo dan sonra kullanıyorum ama sizin için kuru olarak ta kullandım ikisinin arasında fark varmı görebilmek için açıkcası ben bir fark göremedim. Kuru da kullanılabilinir veya nemli de her halükarda işe yarıyor bence. Tek yapmanız gereken sağlıklı kullanım için 3-4 ayda bir başlığını değiştirmek.



Ölü derilerden kurtulduktan sonra Scholl Cracked Heel topuk kremini sürüyorum üzerine de yuşmacık sarı çorapları giyiyorum:)


Açıkcası ben Scholl Velvet i kullandıktan sonra şimdiye kadar kullandığım o topuk törpüleri bilmem ne taşları hiçbiri bir işe yaramıyormuş bunu anladım gördüğüm herkese de tavsiye ediyorum. Bazı kişiler fiyatından çekinse de bence değer bu ürün için ki daha sonrasında sadece başlığını değiştiriyorsunuz ömür boyu sizin oluyor. Ben normalinde topuklarımda sertleşme az olsa dahi her banyoda temizlerdim onları bu ürünü kullandığımdan beri ki 2 haftada bir yetiyor bana topuğumdaki sertleşmeler eskisine göre azaldı bile... Almak isteyipte tereddütte kalan var ise bence bu fırsatı kaçırmayın hemen alın derim...


Sevgiler...

4 yorum:

  1. cok merak ettiğim bir ürün iyi gunlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  2. ayağımın üst kısmında bozuk para büyüklüğünde sertleşmiş bir yer var. Ne yaptıysam kurtulamadım. Sırf bunun için almayı düşünüyorum ama yine de 60 küsur tl vermek içime sinmiyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aşırı çok memnunum ama dediğim gibi çok büyük sorunum yok bu konuyla ilgili kullanmadığım için önceden bende tereddütteydim ama kullandıktan sonra almasaydım pişman olurmuşum diye düşünüyorum:)

      Sil