5 Mayıs 2015 Salı

Aqua Platinum 420 Numaralı Ruj



Bugünki misafirim #özelizbizbloggerizbiz etkinliğimizde Dore Online tarafından bizlere hediye edilen Auqa Platinum ruj bir süredir deniyorum hatta baya bir uzun süredir ve sizler ilede paylaşma vakti geldide geçti bile bu ürününde:)


öncelikle bu markayı bir süre önce duymaya başladık ve birçok marka gibi kendileride katalog satışı yapıyorlar ve katalogta sadece makyaj ürünleri mevcut değil A-Z ye ne ararsanız var ve ben fiyatlarını görünce gerçekten çok şaşırmıştım çok uygun fiyatları bunuda belirtmek istiyorum sizlere belki göz atmak istersiniz diye.



Öncelikle ambalajıda çok güzel bence göz alıcı sizce de değil mi? Ruj ise çok koyu olmamakla birlikte bordro bir renk. Ben ne hikmetse kendime bordro ve kırmızı renkleri pek yakıştıramıyorum niyesini ise hiç bilmiyorum:) ama artık alışmak adına sürmeye başladım ara ara:) bu rujda öncelikle ilk açtığımda çok güzel bir koku geldi burnuma yok canım ruj dan değildir dedim ve ruju kokladığımda gerçketen muhteşem kokuyor ruj. Nemlendirmesi güzel sürmesi renk vermesi güzel fakat kalıcılığı biraz vasat ara ara tazelemek gerekiyor. Çizgilere dolmadığınıda belirtmek istiyorum özellikle. Benim ki dudaklarım hep çatlaktır ona rağmek hiç çizgilere dolma yapmadı. Dudak kenarlarında hala dursada dudak ortalarında bir süre sonra tazelemeden olmuyor maalesef. Bendeki 420 numaralı rengi fakat katalogta toplam 10 renkten oluşuyor ve şuan katalogta indirimli fiyat 9,90 TL olduğunu görmüş bulunmaktayım fiyatıda gayet makul bence. Rengi ve kokusu için tekrar alınabilinecek bir ruj.

Kataloğu buradan inceleyebilirsiniz

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Yaa çok güzel, benim ruja annem el koydu :((

    YanıtlaSil
  2. Canım nihayet döndün buralara yaşasın :)) yeni cici blog tasarımına artık bol bol yazı bekliyorum öptüm çok :)

    YanıtlaSil
  3. Aa bu markayi yeni gördüm incelemek gerek:)

    YanıtlaSil