9 Aralık 2014 Salı

Catrice Cosmetics Defining Blush




Bugünde sizlere maalesef Türkiye de olmadığına üzüldüğüm Catrice Cosmetics in allıklarından bahsetmek istiyorum. Almanya dan anneme sipariş verdiğim ürünler arasındaydı bunlarda uzun süredir elimde ama çok fazla kullanma fırsatım olmamıştı. Sizlere anlatabilmek için bir süredir kullandım ve yazma vakti geldi:)




Bendeki bu iki rengi 040 Think Pink ve 050 Apropos Apricot renkleri. Catrice ürünlerinin sadece kalitelerine değil açıkcası ambalajlarınada ayrı bayılıyorum. 



Öncelikle 040 Think Pink olan renkten başlamak istiyorum çok güzel bir pembe renk bir allık. Kadifemsi dokunuşu ve güzel bitişli. Pigmentasyonu oldukca yüksek bu nedenle hafif uygulamak gerekiyor.



050 Apropos Apricot harika bir şeftali rengi diğer pembe renk ile aynı ürün renkler farklı buda kadifemsi dokunuşlu ve yüksek pigmentasyona sahip bir renk. Kalıcılığa gelince pigmentasyonu yüksek olmasına rağmen gün içerisinde tazeleme istiyor maalesef. Tazeleme istemesine rağmen yüzdeki verdiği his ve kadifemsi dokunuşundan dolayı sevdim diyebilirim.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. ay bayılıyorum buna kullanmaya kıyamıyorum resmen güle güle kullan tatlım :-)) teşekkürler bir de muckss..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kıyıyorum valla artık canım ya sende güle güle kullan beybim:)

      Sil
  2. Catrice en sevdiğim DS markalarından oldu, koleksiyonları görünce klasik ürünlerine pek yüz vermemiştim ama ilk seyahatte bunları da ekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birçok klasik ürünleride güzel aslında pek her ürününü seviyorum diyebilirim:)

      Sil