4 Kasım 2014 Salı

Wet'n Wild Balm Stain





Merhabaaaaa,

bugün uzun süredir Gratis lerde satılan fakat Edirne Gratis e hala gelmeyen Wet'n Wild ürününden olan Balm Stain den bahsetmek istiyorum. Biraz sitemle başlayan bir yazı oldu sanırım:)




bu ürünle Gratis in bir süre önce İstanbul da verdiği Wet'n Wild lansmanında tanışmıştım. O gün elimize denemiştik ve sürekli silmemize rağmen tam olarak hala rengi çıkaramamıştık o kadar bir kalıcılığa sahip.



Lansman da bizlere verilen bu renk E124 rengi. İçerisinde hafif ışıltıları bulunan koyu bir bordo rengi. Yazın pek kullanamamıştım koyu bir renk olmasından dolayı ama artık kış geldi kullanma vakti de geldi:) Yorumlarıma gelince evet nemlendirmesi çok güzel fakat ben dudaklarımı ısırdığım için o ısırılan yerleri çok fazla ortaya çıkarıyor bu nedenle sade olarak kullanamayacağım sanırım. Kalıcılığa ise gelince evet gerçekten müthiş kalıcı temizlenmesine rağmen kolay kolay çıkmayan bir yapıya sahip. Toplamda 6 renk mevcut balm stain lerde ve bilindiği üzere artık Gratis lerde bu ürünü bulabiliyorsunuz ve fiyatları gayette uygun Wet'n Wild ürünlerinin.

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder