25 Ekim 2014 Cumartesi

#Seraptansbabyshower





Herkese Merhaba,
bir aradan sonra tekrar bir etkinlik hatta Tanemimizin geleceğini kutladığımız #tanemiscomming ve #seraptansbabyshower yazısı ile karşınızdayım. İstanbul Galata da Nar Galata Hotel de harika bir gün geçirdik. Unutursam diye öncelikle şuan yazmak istiyorum bizi muhteşem bir şekilde ağırlayan Nar Galata ya çok teşekkür ediyorum.


Benim katıldığım ilk babyshower partisiydi ve herşey o kadar mükemmel hazırlanmıştı ki anlatılmaz o hamiş hali ile bizleri mükemmel bir şekilde ağırlamak için çok emek vermiş serapcım. Takip ettiğim babyshowerlar arasında en güzel olandı ve ilk olması da benim için ayrı birşeydi. Hem bol bol sohbet ettik hemde bol bol eğlendik üstüne bide bizlere hediyeler verdi yani:)

kısaca resimler ile ki çok fazla çekemedim maalesef trafikten dolayı telefonumun şarjı bitince bazı resimlerde alıntıdır:)


Bu masa o kadar şirin o kadar harika düzenlenmişti ki insan dokunmaya bile kıyamazdı:)



işte o harika masadan tam olmasada az bir görüntü pasta da muhteşem değilmi?



Canım benim bizlere yaşadıklarını ve Tanem i anlatırken pastayı kesmeden önce çok duygusal anlarda yaşattı çok seviyorum seni ömür boyu mutlu olun inşallah.



Serapcım bizler için eğlenceli oyunlarda hazırlamış ve oyunları kazananlara hediyeler dağıttı:) Molfix ile bez pasta süslemesi yaptık:) çok eğlenceliydi.


Bez Pasta süsleme yarışmasını kazanamasakta çok eğlendikki biz:)


Ve gelelim hem Babyshower düzenleyip hem bizlere hediyeler veren Serapcığımın bizlere olan hediyelerinin resimlerine:)



Bu harika sepet Molfix tarafından bizlere gönderildi içindekiler ayrı sepet ayrı bir güzel. İçindekiler yeni doğacak olan bir bebişe gitti sepet hatıra olarak bende tabiki:)


Missha tarafından da sevdiğim el kremi ve numune ürünler gönderilmiş çok teşekkürler.



Beliz Kozmetik te bizlere harika hediyeler göndermiş çok teşekkürler.



Gülsha ilk defa duyduğum bir markaydı merakla en kısa sürede denenecek:)


Klorane ve Elancyl hem bebişlerimizi hem bizleri düşünmüş çok teşekkürler.


Kozmoklinik çantanın içerisinde yok yok açık olarak çektiğim resim maalesef berbat çıkmış ondan böyle koymak zorunda kaldım:)



Çocuklara Mucizeler bayıldım buna paketine ayrı kendisine ayrı bayıldım kafes şeklinde çok romantik görüntülü bir mumluk çok teşekkürler.


NaraMaxx hediye göndermiş çekilişte benim numaram 32 idi ve bana harika bir flar geldi çok teşekkürler.


Baby Corner hem kızışıma hem oğluşuma ciciler göndermiş. Sağ tarafta lolipop gibi durak önlük ise hediye gitti:) çok teşekkürler.



Kraft bizlere dijital ateş ölçer göndermiş çok teşekkürlerr.



Milupa mamalar göndermiş bizlere. Bu arada birşey itiraf edeyim ben bile arada bir yiyorum bunlardan bayılıyorum tatlarına:)



Artabella yı çok merak ediyordum serapcığım sayesinde bende en kısa sürede deyeneceğim:)


Ayrıca Modagram da hediye çeki göndermiş bizlere en kısa sürede alışverişimi yapacağım çok teşekkürler:) Kliksa ise oyunlarda kazananlara harika hediyeler göndermişti kendilerine de çok teşekkür ediyorum.



Ve günün resimde 1 tane görünsede 2 güzeli:) canım benim bitanem blog dünyasında tanıdığım ve benim için önemli olan nadir kişilerden birisin Allah ım Tanem ini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin biran önce inşallah musmutlu yıllarınız olsun. Seni çok seviyorum.


Sevgiler


3 yorum:

  1. Tatlım gerçekten çok güzel bir gündü :) ben de ordaydım hatta seni de gördüm ama bir türlü tanışmak kısmet olmadı, inşallah başka sefere, kalabalıktan birçok kişiyle tanışamadım :)))))
    lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa ciddimi tühhh inşallah birdaha ki sefere canım evet çok kalabalıktı :)

      Sil
  2. canım kuzum benim.. sen de bana blog dunyasının kazandırdığı çok ozel dostlardan birisin... iyi ki varsın ve hayatımdasın.. ben de seni seviyorum!

    YanıtlaSil