27 Ekim 2014 Pazartesi

Note Cosmetics Long Wearing Lipstick





Herkese Merhaba,

uzunnnn bir aradan sonra tekrar sizlere ürün yorumlamak kadar güzel bir duygu yok şuan çok mutluyum:) ilk öncelikle uzun zamandır kullandığım Note markasının rujunu anlatmak istiyorum yaz aylarında sürekli kullandığım bir ruj...




Yazın elimden düşürmediğim Note Cosmetics in bu rujunun rengine bayıldımmm diyebilirim harika bir renk gerçekten. Bendeki rengi 17 Numara renk olarak rujun üzerinde yazan Fuschia ama siteye baktığınızda renk ismi Raisin Berry isimler farklı ama renkler aynı:)



renk olarak biraz öncede dediğim gibi gerçekten müthiş mat pembe kalıcılık derseniz benim gibi sürekli dudak yalamıyorsanız sabah sürün akşam çıkarın dudağınızdan derim o derece kalıcılık ilk defa Note Cosmetics in bu rujun da gördüm. Mat olmasına rağmen dudak nemlendirmesi de ayrı bir güzelliği. Ben genelde dudaklarımı ısırırım anlamadan tabiki:) ama bu ruj dudağımdayken nemli olduğunu hissettiğim için otomatikmen ısırmıyorum. Tüm yaz boyunca neredeyse bu ruju kullandım ve kış gelmesine rağmen ara ara hala kullanıyorum. Eğer hem mat hem nemlendiren hemde kalıcılık arıyorsanız mutlaka deneyin derim ki fiyatı da gerçekten çok uygun bir marka.


Sevgiler...

2 yorum:

  1. Benim enn sevdiğim yaz rengi tonu ruj, harika bir renk güle güle sür

    YanıtlaSil