4 Ağustos 2014 Pazartesi

Bayram da Yaptığım Alışverişler Karışık...




Herkese Merhaba,
bayram öncesi indirimlerden indirim öncesi alışveriş ve bayramda alşveriş dediğim gibi tatile gidemeyen yaseminin kendini alışverişe vurma dramı diye:))) Watsons Gratis Koton Deichmann ve A101 alışverişlerimle karşınızdayım:) Hani gerçi evet herkes alışveriş yaptı ama bende sizlerle paylaşmak istedim. Karışık paylaştığım için kusura bakmayın ama tek tek post ayıp olacaktı biraz o nedenle kullandıkca zaten hepsini tek tek yazacağım şimdilik böyle affedin...


Öncelikle indirim öncesi Watsons tan aldıklarımla başlamak istiyorum:)

minik bir alışveriş oldu ama Loreal Göz Makyajı temizleme suyu Watsons Card ile gelen indirim kuponunu kullandım sanırım 9,95 TL ye gelmişti bana inidrim kuponunu kullanınca. Tarak ise 2,99 ve gayet memnunum:) Kirpik kıvırıcı biraz tereddüt ederek almıştım elimdeki avon dan olan kırılınca ama şimdilik aramız iyi:) kirpik kıvırıcı 3,99 TL idi.


Bunlarda bayram öncesi indirimden aldıklarım:) Garnier Yüz Makyaj temizleyici maalesef Edirne Watsons a gelmemiş alamadım ama göz makyajı temizleyicisini aldım fiyatı fiyatını hatırlamıyorum ama gayet uygundu. Loreal Makyaj temizleme suyu Garnier bulamayınca onu aldım fiyatı 10,75 TL civarıydı. Rimmel London Stay Matte Pudra hala yazısını yazamadığım ama severek kullandığım bu üründe indirimdeydi oda 10 küsur TL ye gelmişti bana:) Hep bana olmuyor eşimde gitmiş kendine sakal trajı için köpük almış:) oda 5,99 TL idi sanırım.


Gelelim Gratis Alışverişime:)

Bayram ve indirim öncesi yaptığım Gratis alışverişim
Benri dörtken pamuk vazgeçilmezim 2,99 TL
Ecotools far fırçası fiyatını hiç hatırlamıyorum ama indirimsizdi:)
Ben kendime far fırçası yettiremiyorum hergün yıkayamadığım için sanırım:) 11 li mini far fırça seti çokta uygundu ve fiyatına göre gayet başarılı bence tam fiyatını hatırlamıyorum ama sanırım 3,99 TL gibi birşeydi
Eklips ayna daha çok görüntüsü için almıştım ama iyikide almışım çantadaki aynam aldıktan sonra kırıldı:) 2,95 TL civarıydı buda
Benri ıslak bebek havlusunu ise kasada 1 TL ye verdiler:)


Ve indirimdeki Gratis alışverişim:) Eklips fırçalar gelmişti hepsi olmasada bu 3 tanesini bulabildim ve en pahalısı 2,95 TL idi indirimde.
Vazgeçilmezlerim benri dörtken pamuk adedi 2,99 TL.
The Balm standı neredeyse boştu istediğim birşeyi bulamayınca Mineralli toz göz farı aldım 2 adet:) adedi 11,95 TL idi sanırım.
Nivea numunesi de poşetimden çıktı:)


A101 alışverişim

Saç şekillendiricimiz bozulmuştu ve kızıma okul gösterilerinde falan lazım olduğu için fiyatıda gayet uygun oluna aldım bende:) Fiyatı 12,95 TL idi ben zaten genelde düzleştirici kullanıyorum nadir kullanılacağı için gayet güzel bence:)


Aynı gün A101 de Golden Rose ürünleri de vardı bu ojenin rengine o kadar bayıldım ki almadan edemedim:) Gel beni al diyordu resmen:) Fiyatı 1,25 TL idi.


Koton Alışverişim

Tatile gidemeyince de bayramın 2. günü vurdum kendimi alışverişe:) Koton da da indirim vardı 
Elbise 59,99 TL idi
Keten Pantolon 39,99 TL idi
Keten Gömlek ise 24,99 TL idi

Yetmedi bayramın 3. günü de gittim alışverişe ve Koton dan bu çantayı aldım:)
Fiyatı 29,95 TL civarıydı buda indirimdeydi.


Deichmann Alışverişim

Bu ayakkabıları da çok beğenerek aldım ve şansıma fiyatlarıda düşmüştü hem Koton dan aldığım elbisenin altına hemde Network ten bir elbise almıştım onun altına tam oldu ve çok rahatlar. Fiyatı 29,95 TL ye düşmüştü.

Sevgiler...

9 yorum:

  1. hahaha bol ve güzel bir alışveriş olmuş güle güle kulan hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canımmm napalım biz daha tatile gidemeyenlerden olunca depresyona girdik alışverişe vurdum kendimi bak:)))

      Sil
  2. Saç şekillendiriciyi ne zaman almıştınız ve kaç mm'lik?? Acaba bende bulabilir miyim kii?:D Ve tümmm aldıklarınızı güle güle kullanın ^^ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaklaşık 2 hafta önce almıştım ama kaç mm lik baktım şimdi hicbiryerde yazmıyor:)

      Sil
    2. Benim saç şekillendiricim kalın, 26 mm... O yüzden ince istiyorum. Ve burdan bakıldığında benimkisinden daha ince gözüküyor. Çok teşekkürler böyle bir post hazırladığınız için! :) umarım bulabilirim ^^

      Sil
    3. Yok o kadar kalın değil ince bulursunuz inşallah

      Sil
  3. Güle güle kullan canım aldıklarını. Çantan çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım aynen benimde çok hoşuma gitti kasaya bir gittim birde indirimdeymiş daha çok sevindim tabiki:))

      Sil