5 Temmuz 2014 Cumartesi

#özelizbizbloggerizbiz Sponsorlarımız #3



Herkese Merhaba,
etkinlik sponsorlarımız yazısının 2. bölümüyle tekrar sizlerleyim açıkcası şuan için sadece tek tek teşekkür etmek istiyorum kendilerine. Zaten en kısa zamanda ürünlerin yazıları tek tek gelecek:) hadi devam edelim o zaman:) Hazırmıyız:))


Lotis Pharma da sponsorlarımız arasındaydı hediyeler çekiliş ile sahiplerini buldu çok ama çok teşekkürler.

M.A.C de sponsorlarımız arasındaydı ve harika ürünler çekiliş ile sahiplerini buldu:) biride bendim tabiki:) çok ama çok teşekkürler.

Makara40yama nın bu harika yaz çantaları çekiliş ile sahiplerini buldu:) çok teşekkürler.

Missha ve Skin79 birçoğumuzun hayran olduğu markalar kendileride sponsorlarımız arasındaydı çok ama çok teşekkür ediyorum kendilerine.

Moshos Garden ismimize özel ve etkinlikten 1 gün önce üretimi biten daha satışa sunulmadan etkinliğimize gelen bu ürünler için çok ama çok teşekkür ediyorum ve hala bilmiyorsanız bu güzel setten instagramda çekiliş ile 1 kişiye veriyoruz:)

Mutlu Tasarımlar bu harika el emeği herkesin headerane göre özel süslenmiş kupalar çok ama çok teşekkürler bayıldık bunlara:)

Nano Life Tuz
Nano Life Tuz da sponsorlarımız arasındaydı bizlere getirdikleri Nano Tuz ile yapılmış o leziz kurabiyeleri ve hediyeleri için çok teşekkürler

Nideno
Nideno da bizler için özel tasarladığı bu ajandalarla sponsor oldular çok ama çok teşekkürler


Nuk
Nuk da sponsorlarımız arasındaydı bu beni ayrıca mutlu etti. Neden derseniz ben Nuk ile büyümüş biri olarak kızım ve oğlumda da bunu sürdürdüm güvendiğim bir marka olduğu için çok ama çok teşekkürler kullanmaya başladık bile:)

Otacı
Otacı da bizlere son dakika destek olmaya karar vererek sponsorlarımız arasında oldu:) çok teşekkürler.

Pastel
Pastel yetkilileri de etkinliğimizde bizleri yanlız bırakmadılar hem yeni çıkan ürünlerini bizlere anlattılar sorularımızı yanıtladılar hemde yeni ürünleri deneyebilmemiz için bizlere hediye ettiler. Hatta Serap'ım dayanamayarak mat ruju hemen denedi:) çok teşekkürler.

Pembe Köpük Tasarım
Canım benimmm beni kırmayarak oda hem blogger olurum hem sponsor dedi ve her bloggerimizin header ına özel amerikan servisleri ile sponsor oldu ne kadar teşekkür etsem azdır sana.

Rapunzel Store
Rapunzel Store dan bana bu mis kokulu el ve vücut losyonu çıktı:) çok teşekkürler bize destek verdiğiniz için

Rinso
Rinso da sponsorlarımız arasındaydı her birimize sıvı deterjan göndermişler çok teşekkürler.

Seltek Estetik Çözümler
Seltek Estetik Çözümler de sponsorlarımız arasındaydı ki son zamanlarda markayı ve ürünlerin kalitesini birçok kişi yazıp konuşuyor. Bizlere sıkılmadan her sorularımıza cevap verdikleri için ve hediyeleri için çok teşekkürler.

Tanaçan Kozmetik
Tanaçan Kozmetik sözünü çok öncesinde almış olduğum ve bu sözü unutmayarak bize destek oldukları için kendilerine çok ama çok teşekkür ediyorum.

Tereson
Tereson da sponsorlarımız arasındaydı ve ürünler çekiliş ile sahiplerini buldular:) çok teşekkürler

Uneller
Unller de bu tür etkinliklerden çok olumsuz düşünselerde (nedeni ise kurabiye olduğu için bloglarda çok bahsedilmemesi) bana güvenerek bize sponsor oldukları için çok ama çok teşekkür ediyorum. Kurabiyeler harikaydı işte evde heryerde benimleydiler:)

Watsons
Watsons da bizleri kırmayarak etkinliğimize sponsor oldular çok ama çok teşekkür ediyorum kendilerine iyiki varsınız:)

Yapika
Yapika isimlerimize özel bu sticker ler ile bize sponsor oldular çok ama çok teşekkürler.

Yeliz'in Hünerleri
Bu harika ve bir okadar leziz kurabiyeler için de biricik arkadaşım Yeliz'e çok teşekkür ediyorum. Bu işte daha çok yeni umarım güzel işler yaparsın canım.


Zigavus
Zigavus da bizlere Narlı Şampuanlarından göndermişler çok teşekkürler.


Ve Sponsorlar yazım burada son bularak ürünler biran önce kullanılmaya başlanarak tek tek yazılacak sizler için:) hatta kullanmaya başladıklarım var bile kısa sürede sizlerle:) Etkinliğimize gelen bloggerlarımıza ve sponsorlarımıza tekrar sonsuz teşekkür ediyorum.

Onlara bir nebze teşekkür edebilmek için kocaman bir afiş yaptırdık onun resmi geliyor şimdi:)

Sponsorlarımız


3 yorum:

  1. Ayy harikaydı valla Yasemincim ben de ilk yazıya ekleyemediklerimi en kısa zamanda 2. Bir yazıd yazacağım canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benimmm ellerine sağlıkkkk öpüyorum kocaman:)

      Sil
  2. Her şey çok güzeldi :) Emeğinize sağlık canım

    YanıtlaSil