18 Temmuz 2014 Cuma

Fabrika, Dove İz Bırakmayan Deodorant’ı öneriyor!





Dove İz Bırakmayan Deodorant ile 100 Rengi 100 Gün Boyunca Korkmadan Giyin

Hayatın renklerini Dove ve Fabrika ile yeniden keşfetmeye ne dersiniz? 100Renk100Gun.com’da her gün bir renk keşfedin, günün rengine uygun kıyafetinizi giyip fotoğrafınızı paylaşın, Fabrika’nın birbirinden şık ve renkli kıyafetlerinden birini 100 gün boyunca kazanma şansını yakalayın! 100 renkte iz bırakmadığı kanıtlanan Dove İz Bırakmayan Deodorant ile yazın gelmesiyle renklenen tüm kıyafetler koruma altında!


Kadınların kişisel bakım konusundaki tüm ihtiyaçlarını karşılayan Dove, stil sahibi kadın ve erkeklerin vazgeçilmez markası Fabrika ile yeni bir projeye imza attı. Yenilenen formülüyle 100 renkte test edilen ve iz bırakmadığı onaylanan Dove İz Bırakmayan Deodorant ve şehrin dinamizmini tasarımlarına yansıtan, cesur, dinamik, renkli ve olabildiğince özgür Fabrika’nın işbirliğiyle gerçekleştirilen proje, kişisel bakımına önem verenlerle moda severleri 100Renk100Gun.com’da bir araya getiriyor.

Ödüllü tasarımcı Ece Gözen, Türkiye’nin en çok takipçisi olan moda bloggerı Nil Ertürk, ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz ve renk uzmanı Oya Komar’dan oluşan jüri, 100 gün boyunca her günün belirlenen rengi en güzel taşıyanları seçiyor. “Bugünün rengi en çok bana yakıştı” diyenlerin tek yapması gereken ise www.100renk100gun.com adresinde belirtilen günün rengindeki kıyafetleriyle çektikleri fotoğrafları siteye yüklemek. Jüri tarafından günün en beğenilen fotoğrafının sahibi olanlar Fabrika’dan günün renginde yeni sezon parçaları kazanıyor. Dove ve Fabrika severleri, seçilmiş Fabrika mağazalarında, Dove’un ve Fabrika’nın sosyal medya kanallarında (facebook.com/Dove ve twitter.com/doveturkiye) ve #100renk100gün hashtag’i altında çeşitli sürprizler bekliyor.

100 renkte test edilen ve iz bırakmayan Dove İz Bırakmayan Deodorant, özel formülü sayesinde 48 saat koruma sağlarken, içerdiği ¼ nemlendirici krem ile cilde bakım yapıyor ve kıyafetlerde beyaz leke bırakmıyor. Yeni Dove Men İz Bırakmayan Deodorant serisinin aileye katılması ile birlikte, artık erkekler de istedikleri renkleri korkmadan giyerek, kendilerini gün boyunca güvende hissediyor.

27 Mayıs – 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek proje kapsamında Dove ve Fabrika severler www.100renk100gun.com’u ziyaret ederek birbirinden şık kıyafetler kazanma şansı elde ediyor. 


*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder