31 Temmuz 2014 Perşembe

Catrice Blush Tint Deneyimim





Herkese Merhaba,
bugün ele almak istediğim ürün bir süredir kullandığım Catrice Blush Tint. Aslında bu bana mart ayında gelmesine rağmen bir süre kullanmamıştım ki elimde Benefit in de vardı oda aynı ve kıyaslayabilmek adına her ikisinide kullanmaya başladım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum:) 

Catrice markası maalesef ülkemizde bulunmayan markalardan biri ben annemin Almanya da olmasını fırsat bilerek ablamlara anneme tembih ede ede birkaç ürününü getirttim ve onlardan biri Blush Tint aslında kullanabileceğimi bile bilmiyorum ama yinede istedim:) Biliyorsunuz Blush Tint ler hem allık olarak hemde ruj olarak kullanılabiliniyor ve bu tek üründe 2 farklı kullanım bir yere giderken ürünlerin yer kaplamaması açısından bence gayet güzel.


ucundaki fırçası sayesinde sürmeyi oldukça kolaylaştırıyor yanlız dikkat çok fazla miktar geliyor fırçaya onu biraz azaltarak kullanmakta yarar var:)


rengi burada oldukça koyu görünsede az miktarda sürünce hafif bir kırmızılık katıyor yanaklara ve dudaklara tabiki daha koyu isterseniz biraz daha fazla sürmeniz gerekiyor. Dikkat edilmesi gereken nokta yanaklara allık olarak uyguladığınız zaman ürünü yanağınıza sürer sürmez dağtmanız gerekiyor yoksa yanaklarınız baya kırmızı bir şekilde kalır ve silmeden de geçmez:) Kalıcılığına gelince o kadar kalıcı ki şimdiye kadar kullandığım normal allıkları çoktan solladı sabah saat 07:00 gibi sürüyorum ve akşam saat 00:00 gibi makyajımı temizleyene kadar nasıl sürdüysem aynı o şekilde hiç bozulmadan hala duruyor süper ötesi bir kalıcılığı var.

Benefit ile karşılaştırınca aralarında hiçbir fark yok fiyatından başka kalıcılık renk vermesi herşeyi aynı ama Catrice markası Benefit e göre çok daha uygun. Umarım bu marka en kısa sürede ülkemize gelir.

Siz nasıl buldunuz? Denediniz mi yada denemek istermiydiniz?

4 yorum:

  1. Ben bir türlü ısınamadım bu likit allıklara, o kadar da çok yazısını okudum, sanırım bi alıp deneme vakti geldi :) çok güzel olmuş ellerine sağlık ...
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende senin gibiydim elimin altında oldukları halde elim zar zor gitti ama şimdi vazgeçemiyorum:)

      Sil
  2. O halde Body Shop Lip & Cheek Stain'i de tavsiye ederim. Tamamen aynı mantık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hmmm o zaman onuda denemek lazım en kısa zamanda:))

      Sil