21 Nisan 2014 Pazartesi

ZARAFETİN VE DERİNİN GÖZ ALICI BİRLİKTELİĞİ




FENDI, İtalyan zanaatkarların maharetli ellerinde ustaca şekillenen, ünlü tasarımı Cuoio Romano‘dan alınan ilhamla tasarlanan yeni Limited Edition parfümü “Fan di Fendi Leather Essence” ile parfüm tarihine yeni bir soluk getiriyor.


Fan di Fendi Leather Essence’in üst notalarında reçinenin baharatlı özü ile italyan bahçelerinin sicilya mandalinasının ferahlığı hissedilirken, orta notalarında deri akoru, tütsü ve damask gülü,alt notalarında da vanilya akoru, misk ve venezuela tonka fasulyesi bulunuyor.

Altın renkli derinin mükemmel uyumu ile ambalaj tasarımında

Şişe, pudramsı kahverengi ve yumuşak dokusuyla ünlü Fendi tasarımı Cuoio Romano’yu hatırlatan şık ve farklı tasarımıyla ön plana çıkıyor. Şişeyi süsleyen gold Fendi Forever F’leri parfümün lüks kimliğini vurgularken, transparan yapısı kanyak rengi parfümün gold tonları ve kestane rengi kapakla olan mükemmel uyumunu yansıtıyor.

LVMH Parfüm Tasarım Direktörü François Demachy ve Parfüm Kreatörleri  Delphine Lebeau ve Benoît Lapouza işbirliğiyle tasarlanan Fan di FENDI Leather Essence, Cuoio Romano materyallerini sofistike zarafeti yansıtan duyusal bir boyuta taşıyor.


Reklam kampanyasında Peekaboo çanta ile birlikte…

İkonik FENDI derisi fonunda sergilenen Peekaboo çanta ve Fan di FENDI Leather Essence‘ın oluşturduğu görsel lüks ve zarafetin göz alıcı bileşimini yansıtıyor.

Fan di Fendi Leather Essence 100 ml 297 TL 50 ml 246 TL

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder