28 Nisan 2014 Pazartesi

ZAMANSIZ BİR KOKU: VERY IRRESISTIBLE




Givenchy’nin ikonikleşen ve zamansız kokusu VERY IRRESISTIBLE, her daim değerli bir hediye alternatifi sunuyor. Audrey Hepburn’un stilini taşıyan VIG, 10 değerli gül ile zenginleşiyor.


2003’te, Fransız zarafeti ve Amerikan çekiciliği bir araya getirilerek yaratılan benzersiz bir parfüm; Very Irrésistible…

Bu eşsiz tasarım moda evinin geçmişine damga vurmuş olan Audrey Hepburn - Hubert de Givenchy arkadaşlığını yansıtmaktadır.  Birinin cazibesi ve coşkusunun, diğerinin eşsiz stiliyle bir araya getirilmesiyle yaratılan Very Irrésistible, bu ikilinin sofistike ruhunu taşıyan yapısıyla Givenchy parfümleri arasında bir klasik oldu.

VERY IRRESISTIBLE HAPPY BIRTHDAY, parfümün bütün ihtişamını en yoğun şekilde ortaya çıkaran orijinal ahengini baz alıyor.

*      Karşı konulamaz eşsiz kadınsılık için 10 gül ile zenginleştirilen Eau De Parfum
*     Parfümün sırrı: Orijinal VIG gül/yıldız çiçeği harmonisini andıran özel bir gül
*     En hassastan en şehvetliye kadar uzanan notalar serisi…
*     Baştan çıkarıcı ve kadifemsi bir hal alan sert ve berrak buket

Mutlu, enerjik ve gizemli VIG kadının baş döndürücü cazibesi…

Sadece güzel değil spontan, ışık saçan, etkileyici görünüşünün yanı sıra doğuştan gelen bir zerafet, naturellik ve moderniteye de sahip…

Nine Lives, Mamma Mia!, Chloe, Dear John, Red Riding Hood, Time Out  ya da yakın geçmişte  Les Misérables ve Lovelace gibi unutulmaz filmlerde , rol alan ve VIG’in yüzü olan Amanda Seyfierd yakın arkadaşı olan Givenchy tasarımcısı Riccardo Tisci defilelerini en ön sıradan izleyerek; katıldığı bir çok organizasyonda  markanın  kıyafetlerini giyerek Givenchy tutkusunu gözler önüne seriyor.

VERY IRRESISTIBLE HAPPY BIRTHDAY 50 ml 216 TL / 75 ml 261 TL

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder