1 Nisan 2014 Salı

Ulric de Varens Parfümleri




Merhaba Herkese,

Sendeincel blogger etkinliğinde tanıştığım bir parfüm markasından bahsetmek istiyorum sizlere. Ulric de Varens Parfümleri Melis hanım kendiside etkinliğe katılarak bizi markaları hakkında güzel bir şekilde bilgilendirmişti kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Ben eşim ve kızım bu parfümleri çok sevdik bu nedenle size de tanıtmak istedim. Hem fiyat olarak çok uygun hemde dışarıda ucuza satılan parfümlerden çok daha kalıcı ve kaliteli bana göre.





Benim eşimin ve kızımın elimden kaptığı :) bu parfümleri deneme imkanımız oldu ki biz parfümlerimizi yedekledik bile daha bitmeden:)

1. Gold İssime
2. Black
3. Mini Pink Livalin kaptığı:)

Gold İssime içeriği:
Aldehit ve çiçeksi
Bu değerli çiçek buketi, aşırı feminen, aldehit izleri taşıyan, ve içerisindeki Ylang-Ylang tozlarının duygusal serpilmesini hissettirren parfümdür. Ulric de Varens Adına, ünlü koku tasarımcısı Christophe Raynaud, şişe tasarımı Thierry de Baschmakoff’a ait. Gold-Issime çıkış yılı : 2004.  

Black içeriği:
Eğreltiotu, Meyvemsi, Modern
Biberiye ve çam kokusunun aromasal zenginliklerinden önce, yeşil elma bu parfümün tüm tazeliğini gözler önüne seriyor. Misk ve tütünün sofistike etkisi sardunya çiçeğinin narin dokunuşundan sonra hissedilir. Ünlü koku tasarımcısı Jean Jacques ve şişe tasarımcısı Thierry de Baschmakoff Ulric de Varens için hazırladılar. UDV Black çıkış yılı : 2005.  

Mini Pink İçeriği:
Oryantal istahlandirici
Bir parfümden daha fazlası, adeta büyüleyici bir aşk iksiri, hassas ve çekici, gülümseten ve şehvetli; çamsakızı ve meyveleri, çiçekler ve odunsu notalarla harmanlıyor. Dikkat çekici bergamot, kendine hayran bırakan heliotrope ve tonka taneleri, misk ve vanilyanın son dokunuşlarıyla cazibesini kazanıyor. Ulric de Varens adına ünlü koku tasarımcısı Jean-Claude Ellena, ve şişe tasarımcısı Thierry de Baschmakoff’un çalışmasından doğmuştur. Mini Pink çıkış yılı : 2002

Bendeki kokular gerçekten çok güzel ve sürekli kullanabileceğim kokular genel olarak Watsons , Gratis ve Rossmann larda satılıyor Edirne de şuan sadece set olarak satılıyorlar ama fiyatı yinede cok cok uygun. Kalıcılığı ise ortanın üstünde ama fiyatına göre cok iyi diyebilirim.

İncelemek isterseniz buyrun sitesine





3 yorum: