14 Nisan 2014 Pazartesi

Rene Furterer, Shea Yağı Projesi ile Afrikalı kadınların istihdamını sağlıyor




Rene Furterer, yenilikçi vizyonu ve patentli bitki bileşenleri ile Karite serisi yıpranmış saçlara yoğun bakım sunuyor. Aynı zamanda Karite serisinde yer alan shea yağı ile Afrikalı kadınların istihdamını ve ülkenin finansal açıdan gelişmesini sağlıyor.





Saç bakımına bulduğu doğal çözümlerle 1957 yılından beri saç bakımının öncüsü olan Rene Furterer markasının çıkış noktası, kaynakları tükenmeyen bitki özleri ve her daim doğallığı araştırması olmuştur.


KARITE Yoğun Besleyici Bakım Kremi’nin içerisindeki, shea yağı, cimentrio, fosfolipidler, ayva petkinleri, besleyici ve güzelleştirici bileşenler ile saçı yeniden yapılandırıp, yeniliyor ve kalıcı beslenme sağlıyor. Ayrıca saçın kolayca taranmasını ve ipeksi yumuşaklığa yardımcı oluyor.






Rene Furterer, Karite serisinde kullandığı shea yağını Burkina Faso’dan temin ediyor. Bu bölge de elde edilen shea yağının geliştirilmesine olanak sağlayan Rene Furterer, Shea yağını, Sotokacc vakfı aracılığıyla geleneksel Afrika yöntemlerine bağlı kalarak ortaya çıkarmıştır.

“Güzel saçlar, sağlıklı bir saç derisi üzerinde oluşur. Tıpkı bir bitkinin sağlıklı bir toprak üzerinde yetişmesi gibi.”

René Furterer, Paris 1957

Shea yağının çıkarılmasında, Burkinalı kadınların istihdamının önemli bir yer tutması, onların finansal açıdan gelişmesine büyük oranda fayda sağlamıştır. Bitkisel çözümleriyle dünya da saç bakımı alanında büyük ar-ge yatırımları yapan Rene Furterer, shea yağı projesi ile Burkinalı kadınların yaşam standartlarını geliştirmekte; diğer yandan 200’den fazla fındık üreticisinin de gelişmesine yardımcı olmaktadır.



“Doğal aktif bileşen” logosu, tüm ambalajların üstünde bulunmaktadır.



*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder