30 Nisan 2014 Çarşamba

M. Asam / Magic Finish Make-Up



Herkese Merhabaaa,
bugün M. Asam ın o gerçekten çok merak ederek aldığım Magic Finish fondöteninden bahsedicem size.
Edirne de ne Watsons nede Gratis te olmadığı için İstanbul gezimde almıştım ve tabiki o kadar ürün olmasına rağmen elimde açıp kullanmaya başladım bunuda:)


beni affedin ama yine kutusu ile çekmeden kutuyu atmışım alışkanlık kutuları direk atıyorum:) 
bu harika bir köpük fondöten inanın ambalajı bile çok güzel di ve içinden çıkan bu ambalaj bile çok şatafatlı.



içerisi aynen resimdeki gibi köpük fondöten olduğu için normal fondötenlere göre biraz daha katı bir kıvamda renginin koyuluğuna sakın aldanmayın sürdükten bir süre sonra teniniz ne renk olursa olsun teninizin rengi ile bütünleşiyor.



koluma sürdüm ama yedirmediğim hali ilk sürdüğünüzde renk koyu ama yedirdikce teninizin rengini alıyor. Fakat uygularken fırça ile tam istediğim gibi olmuyor beauty blender ile muhteşem bir sonuç elde ediyorum veya başka bir marka makyaj süngeri de olur tabiki. Ürünü yedirdikten sonra cildinizde hafif kadifemsi bir his oluyor ve kesinlikle parlama yapmıyor üzerine pudra sürmenize gerek kalmıyor. Benim cildim karma ve bir süre sonra genelde parlama olur ama bu fondöten de ben onu hiç yaşamadım ki üzerine pudra bile kullanmıyorum. Tüm gün hiç dağılmadan yüzümde duran şuana kadar tek kullandığım fondöten diyebilirim. Kapatıcılığıda gayet iyi benim için. Sitesinde okuduğum bilgiyi de aktarmak istiyorum gözeneklerinizi hiçbir şekilde tıkamayan bir fondöten yani uyguladığınızda cildiniz hala nefes alıyormuş.
Fiyatı 70 TL idi

Ben bayıldım bu ürüne siz nasıl buldunuz?

4 yorum:

  1. benim en sevdiğim fondötenim.. biterse alırım yeniden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım şimdiye kadar kullandıklarımın arasında en iyisi

      Sil
  2. M.asam ın bakım ürünlerini kullanmıştım zamanında Bu fondöten hakkında da olumlu yorumlar okudum kuzum denemek lazım mutlaka cildin nefes alma kısmı cazip kıldı Güle güle kullan kuzmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok beğendim kuzum yüzümde ki o his gerçekten hoşuma gitti ve duruşuda aynen dediğin gibi nefes alma da olunca severek kullanıyorum bende artık:)

      Sil