22 Nisan 2014 Salı

CİLDİNİZİ YAŞLILIĞA KARŞI KORUYAN AŞI ETKİSİ




Toksik elementlerin ciltte birikmesini, hücreleri yavaşlatıp, mat ve yorgun bir cilt görünümüne sebep oluyor. Kadınların bu problemini yok etme amacıyla yola çıkan Givenchy laboratuvarları, cilde enerji veren yepyeni bir ürün VAX’IN FOR YOUTH - Yorgun ciltler için enerji veren maske’yi yarattı. Maske, yaşlanma izlerinin oluşmasını yavaşlatmasının yanı sıra, cildi yaşlılığa karşı koruyan bir aşı gibi etki ediyor.

Givenchy laboratuvarları hücrelerin ortalama ömrünü uzatarak genç bir cilde sahip olunmasını sağlamak için Vax’in Complex ile zenginleştirilen Enerji Veren Maske - Vital Energy Infusion Mask ‘ı yarattı. Formülasyonundaki San-Chi ve  Hypotaurin ile hücre içerisindeki  HSP70 üretimini arttırırken, cildin doğal savunma ve onarım mekanizmasını güçlendiriyor.

İçeriğindeki Snoudon gülü hücrelerin yaşlanmaya karşı direncini arttırıyor. Tekrarlanan uygulamalar cildi onarıp, gençleştiriyor, kaybedilen nem ve elastikiyetin geri kazanılmasını sağlıyor. Cilt, bütün ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur.

İpeksi özel doku…

Soft, ipeksi ve yapışkan olmayan dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilir, masaj yapılarak uygulandığında pürüzsüz bir jele dönüşen pembe renkli hafif dokusu kolay ve fresh uygulama sağlıyor.

Sadece haftada bir kolay uygulama

Vital Energy Infusion Mask haftada bir kaç defa tüm yüze uygulanıyor.10 dakika sonra cilt yüzeyinde kalan fazlalıklar pamuk yardımıyla temizlenir. 25 yaş itibariyle uygulanabilen bu bakım ciltteki yorgunluk  ve yaşlanma belirtilerini silmeye yardımcı oluyor.

Fiyatı: 75 ml 174 TL

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder